2777
2789
بنده خدا از خجالتش نمیدونسته چه کار کنه، فکر نمیکرده دیگه دامادشون در این حد وقیح باشه، اولا که کار ...

بنظرت واقعا همین بوده؟

حتی دلداری نداد به من یا محبتی چیزی کنه که ناراحت نباشم

از دیشب خیلی فشار روم بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت واقعا همین بوده؟ حتی دلداری نداد به من یا محبتی چیزی کنه که ناراحت نباشم از دیشب خیلی فشار ر ...

الان یکی باید به شوهرت دلداری بده، خیلی شوک بدی بهش وارد شده، اتفاقا فشار از روی شما برداشته شد، به ایشون وارد شده الان

... و من به تو ایمان دارم...
الان یکی باید به شوهرت دلداری بده، خیلی شوک بدی بهش وارد شده، اتفاقا فشار از روی شما برداشته شد، به ...

خدا کنه من مقصر نشم آخرش 

بنظرت چکار کنم؟

هیچی فعلا سکوت کن، اون خودش میدونه چه کار کنه، اگه اون آقا حتی یه نقطه هم برات فرستاد، سریع به شوهرت ...

ممنونم عزیزم

حتما همینکارو میکنم

بنظرتون چکار کنم؟دوباره باهاش صحبت کنم؟ یا اصلا بپرسم دلیل سکوتش رو؟ یا هیچی نگم؟

نه خب بدبخت چی بگه زن اون آقا خواهرشه زندگی اونم خراب میشه سکوت عاقلانه ترین کاره در ضمن متنفرم از مردای بی منطقی که فقط دعوا و جنجال و کتک کاری راهکارشونه. این جور مسایل با درایت باید حل بشه

.
نه خب بدبخت چی بگه زن اون آقا خواهرشه زندگی اونم خراب میشه سکوت عاقلانه ترین کاره در ضمن متنفرم از م ...

بخاطر همین خواهر چقدر تو روی من ایستاد و اذیتم کرد

والا همین الانشم مطمئن نیستم حق رو به من بده

سریع تاپیک جدید زد درخواست داد بچه ها واسه تاپیکا گزارش بزنن تا حذف بشه!!!!!!!! 

اون چه ربطی به این داره