2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیایید

200 بازدید | 26 پست

سلام

اول اینکه لطفا اگر بدتون میاد تاپیک رو ترک کنید چون ی عکس شاید ی جوری بذارم پس لطفا توهین نکنید‌....

پسرم ۷ ماهشه دیروز صبح تب کرد و تا ۳۹ درجه هم تبش بالا رفت استا دادم و خوب شده بود عصر داشتم جاشو عوض میکردم یهو دیدم دونه های ریز ریز زده تا ظهر اونا نبودن بعد پایین اومدن تبش اومده بودن تودشم بی حال بود بردمش دکتر گفت ویروسه امروز دوباره شب بود خواستم عوض کنم( خودم شاغلم تا شب پیش مامانم بود اون متوجه نشده بود)  شب خاستم عوض کنم دیدم مثل تاول شدن و دقت کردم دیدم رو چونش و چندتام رو پاهاش از این تاولا هست... عکسشو میذارم لطفا بگید چیکار کنم تا فردا ببرمش متخصص کودکان... پست بعد میذارم تا پاکش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای اگر از تب باشه خطرناکه تب کردنش پروفن بگیر براش با اجازه متخصص. پسرای منم تا تب میکنن باید پروفن بدم وگرنه بیچاره میشم

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

بزار ببینیم عکسو. بچست دیگ 

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
اهان آزیترومایسین داد دکتر دیروزی

اون چرک خشک کنه گلم 

آبله مرغون؟ تاول اونجوری نیست ک انگار سرخه سرش سفیده

عکسشو بزار

ببخشید توروخدا مجبور بودم

فک کنم این به پوشکش حساسیت کرده چند وقتشه