2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷ ماهشه اخه پوشک همیشگیشه خودسم چرا پس چونه و پاها و دستاشم داره درمیاد؟

وااای حتما زیاد چرک خشک کن میدی ازونم هست اخه بدنش پاچیده. چقدر دادی ازیتروماسینو. 

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
دیدم گلم تشخیصم همون رزوئلاس اون دونه هاش ایتجوریه خودتم از نت ببین متوجه میشی

اونهمه نمیشه ک ماله تب این بدنش پاچیده حساسژت کرده به چیزی حتما

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
عزیز شما هم از نت رزوئلا رو سرچ کن ببین تجربه دارم که میگم

درسته حدست گلم چون دکترم بهش گفته ویروسه. رفتم دیدم نتو

یبار پسرم اینطوری شد چرک خشک کنش قوی بود فهمیدم ماله بچم حساسیت بوده دکتر اسگل دوزشو بالا گفته بوذد البته پسرم گوشش عفونت و تب شدید داشت و زودم برطرف شد

درسته حدست گلم چون دکترم بهش گفته ویروسه. رفتم دیدم نتو یبار پسرم اینطوری شد چرک خشک کنش قوی بود فه ...

فدات

رزوئلا اولش تب شدید داره و دونه میریزه بیرون

وقتی دوته زد تب قطع میشه و معمولا توی ۳،۴روز میرن دونه ها

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.