2777
2789
عنوان

شما بگيد.....

50 بازدید | 8 پست

اومديم خونه برادر شوهرم تا خونه خودمون اماده ميشه.

از شوهرم رهن و كرايه گرفته ولي قسمش داده جايي نگيم چون به غرورش برمي خوره ، قراره يه سال بمونيم.

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

شما که رهن و کرایه میدادین میرفتین جای دیگه میگرفتین به شخصیتتونم توهین نمیشد مزاحم اونام نمیشدین

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت تا جاري هستيم. منم به غرورم بر ميخوره بگم رايگان اونجا نشستيم ...

حالا شما بگيد از يه طرف اين شده راز بين شوهرم و برادرش.

از يه طرف منم دوست دارم وقتي ازم پرسيدن راستش رو بگم

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
شما که رهن و کرایه میدادین میرفتین جای دیگه میگرفتین به شخصیتتونم توهین نمیشد مزاحم اونام نمیشدین

چه مزاحمتي . خونه كاملا مستقل هست.

خود برادر شوهرم دادو فرياد كرد اگه برين يه جاي ديگه تا عمر دارم باهات حرف نميزنم ، خطاب به برادرش

هفت تا جاري هستيم. منم به غرورم بر ميخوره بگم رايگان اونجا نشستيم ... حالا شما بگيد از يه طرف اين ش ...

برادرشوهرت خیلی زرنگه مثل اینکه

به همسرت بگو فقط اون غرور نداره شماهم دارید

پولو میگیره انتظار داره به بقیه بگید رایگان نشستین

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

ميخواست خوبي كنه بهمون ، شوهرمم چون بارها در حقش خوبي كرده اين رو به منزله اداي دين در نظر گرفت . 

ولي من راحت نيستم بقيه فكر كنن ما مفت اينجا نشستيم.

شوهرم دركش ميكنه ميگه دست و بالش تنگه وگرنه ازمون كرايه نميخواست .

منم ميگم در هر صورت كرايه بي منت تره.

ولي چرا نبايد صداش در بياد

برادرشوهرت خیلی زرنگه مثل اینکه به همسرت بگو فقط اون غرور نداره شماهم دارید پولو میگیره انتظار دار ...

منم ديشب با يكي از جاريا حرف ميزديم واقعيت رو گفتم.

ولي نگران اينم شوهرم بگه رازداري نكردي