2777
2789

پاشو ببرش دکتر

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه، یه ملافه نازک بنداز اگه پتو بندازی دمای بدنش دیرتر میاد پایین،

تب و لرز توی دمای بالای ۳۹اتفاق میفته، مرتب دما سنج بذار، قبل از اینکه به این حد برسه

استامینوفن بده، پاشویه کن، دیگه به لرز نمی‌رسه به امید خدا

دعای نور بخونم براش، آب روی آتیشه

اگه تپش بالاس ببرش دکتر همین الان ..بچه داداش منم همینطوری شده بود بردن  دکتر چند روزی  بستری شد خوب شدویروس جدیده بچه ها میگیرن ..دکتر گفته بود به موقعه آوردیش

خدایا شکرت🙏

آب ولرم بده بخوره حتما 

سعی کن روشو نکشی 

شیاف بزار 

پاشویه ولرم کن 

شربت استامنبوفن و پروفن رو باهم بده این مورد آخری رو دکتر گفتع بهم 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 

ببر حمام یه چند دقیقه بشینه تو آب ولرم، یه ذره از بدنش گرم تر باشه، با لیف خیس تند و تند بکش به تن و بدنش، بعد هم حسابی خشمش کن بیرون میاد بیشتر سردش نشه، و دمنوش بابونه بده اگه بالای ۵ساله،

اگه. کوچیکتره دمنوش لیمو عمانی

خیلی مواظبش باش ، معمولا دم دمای صبح ساعت ۴_۶یهو دمای بدنشون میره بالا ، همون موقعی که ما دیگه توان بیدار موندم نداریم و چرتمون می‌بره،

حضرت زهرا کمکت باشه امشب،

ببر حمام یه چند دقیقه بشینه تو آب ولرم، یه ذره از بدنش گرم تر باشه، با لیف خیس تند و تند بکش به تن و ...

یه نوزاد 27 روزه هم دارم😭😭😭😭

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
آب ولرم بده بخوره حتما  سعی کن روشو نکشی  شیاف بزار  پاشویه ولرم کن  شربت اس ...

چجوری باهم بدیم چقد چقدر

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
چجوری باهم بدیم چقد چقدر

بستگی داره خوب دکتر چقدر شربتارو تجویز میکنه 

من پسرم ۸ سالش بود گفت از هرکدوم ۵ سی سی بده 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 
یه نوزاد 27 روزه هم دارم😭😭😭😭

ای جانم، خدا به همراهت عزیزم، تنها کاری که از دستم برمیاد واست دعا کنم و واسه بچه ت حمد شفا بخونم، 

دست به دامن خدا و ائمه شو که زیاد بهت سخت نگذره

ام یجیب بخون، یا من اسمه دوا، ذکره شفا، دعای نور...