2777
2789

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه،من امسال کنکور دارم و از الان اقعااا موندم ک چه رشته ای برم.. رشته های معمول که حقوق و روانشناسیو فرهنگیانن که خب آینده شغلی همشون بده به غیر از فرهنگیان، شما رشته دیگه ای سراغ دارین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیریت ،،، باستان شناسی ،،، خیلی هست ولی بازار کار ندارن 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

اینحا ایرانه الان تو رشته انسانی فقط معلمی بعدش میتونی کار کتی اوکی ولی اگه خانواده اجازه بهت میدن ک بری شهر دیگه درس بخونی بهت پیشنهاد میکنم ک درستو بخون ک بتونی حقوق شهید بهشتی یا یکی از دانشگاه های تهران قبول شی اینا آینده های عالی دارن

میشه راجبش بیشتر توضیح بدی :)؟ 

از شاخه های مدیریت هستش 

جز رشته های شرایط خاص یعنی مصاحبه داره

یکی از چیزایی که حتما باید داشته باشی اینه که به یک زبان خارجی مسلط باشی مخصوصاً انگلیسی

تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
اخه رشته حقوق و وکالت خیلیارو دیدم که بیکارن :)) 

من خودم لیسانس حقوق و بیکار ولی ارزش دانشگاه های تهرانو ب جاهای دیگه نده من همین الانم برگردم ب سال های قبلم بلز دانشگاه های تهران اولویت‌های عالین برای ادامه تحصیل