2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر 

ببخشید یک‌سوال داشتم ما قرار بود محرم بریم‌مشهد قسمت نشد بعد پدرم برای هفته میخواد بلیط بگیره 

حالا یک بنده خدایی تا شنید گفت ماه صفر مشهد نروید چون همجا بسته است ؟ مشهدی ها این حرف درسته ؟؟میگن‌حتی هتل و مسافر خونه هام‌بسته هستند .درست گفتند اون خانومه؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا

اتفاقا نزدیک شهادت امام رضا اوج سفر و اومدن زائره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
عزیزدلم محرم و صفر بازارشون گرمهههه که از بس مسافرت میاد نونشون تو روغنه  چراالکی اطلاعات غلط ...

نمیدونم والا ایشون اینطوری گفتن منم‌به خانوادم گفتن .گفتم اینجا بپرسم ببینم حقیقت داره؟ اصلا وقتی گفت تو ذوقم خورد . شما مشهدی هستید؟

جدی؟ شما مشهدی هستید؟

بله عزیزم

خیالت راحت همه جا بازه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
نه بابا من مشهدی ام تا شهربازی ام بازه 🥴

خب خداراشکر 

چون منم ۶ سال مشهد قسمتم نشد امسال دیگه گوش شیطون کر ان شاء الله آقا بطلبه میخوام برم پابوسش

نمیدونم والا ایشون اینطوری گفتن منم‌به خانوادم گفتن .گفتم اینجا بپرسم ببینم حقیقت داره؟ اصلا وقتی گف ...

عزیزم من خوزستانی ام ولی خانوادم و فامیلامون چند سال اخیر بار کردن اونجا زندگی میکنن و من هم محرم و صفر میرم پیش خانواده 

الانم هستم و هیچ خبری نیست و نخواهد بود با خیال راحت بیا اتفاقا تو محرم و صفر اینقد مشهد و خیابون امام رضا باصفاس همش هیئت و ...

کاربری مشترک
خب خداراشکر  چون منم ۶ سال مشهد قسمتم نشد امسال دیگه گوش شیطون کر ان شاء الله آقا بطلبه میخوام ...

من دیروز تو شهربازی بودم البته نزدیکش هم ملت باز بود هم قهرمانان همه مغازه هام بازن بابا مخصوصا اطراف حرم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
عزیزم من خوزستانی ام ولی خانوادم و فامیلامون چند سال اخیر بار کردن اونجا زندگی میکنن و من هم محرم و ...

ان شاء الله 

خدا خیرت بده عزیز