2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین نامزدش....

1380 بازدید | 20 پست

دخترخالم چندروزه ک خونه ی ماس خیلی ناراحته اولش هیچی بهم نگفت امشب ک رفت فهمیدم ک با نامزدش دعواش شده بچه ها ۱ ساله ک نامزده عقد نیست ها نشونه با پسرعموش و پسرعموش کارگر ساده س هردفه میره این شهر اون شهر واسه ماهی ۵ ۶ تومن تهشم پولشو یا نمیدن یا انقد تیکه تیکه میدن ک همش خرج میشه بچه ها تو این ی سال نامزدیش ی دستبند ۱۰ گرمی گرفته براش با ی گوشواره ۳ ۴ گرمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا نامزدش میخواد ماشین بگیره خودش ی موتور داره ک ۴۰ تومن میبرنش طلاهای دختر خالمم ۱۵ ۱۶ تومنی میشه حالا بهش گفته بفروششون خالمم راضی نیست و همش غر میزنه ب جون دخترخالم بچه ها ب نظرتون باید بفروشه یا ن؟

۱۴گرم طلا تو یه سال نامزدی کمه؟؟؟؟🤔  بنده خدا با پول کارگری همونم زحمت کشیده خریده بخدا

ن نمیگه کمه نامزدش میخواد ماشین قسطی بیاره ازش خواسته طلاهاشو بفروشه بده بهش البته بجر انگشتر نشونش

حالا نامزدش میخواد ماشین بگیره خودش ی موتور داره ک ۴۰ تومن میبرنش طلاهای دختر خالمم ۱۵ ۱۶ تومنی میشه ...

اره

من بودم حتما اینکارو می‌کردم 

البته ادما باهم فرق دارن

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

ن نمیگه کمه نامزدش میخواد ماشین قسطی بیاره ازش خواسته طلاهاشو بفروشه بده بهش البته بجر انگشتر نشونش

اها اگه میفروشه ام بگو ماشین بزنه به اسم دختر خالت 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
اها اگه میفروشه ام بگو ماشین بزنه به اسم دختر خالت 

ماشین قسطی میخواد بیاره فعلا سندی در کار نیست خالم و دخترای دیگش خیلی اذیتش میکنن هی میگن خاک تو سرت کی تو نامزدی طلاهاشو میده ببرن بفروشن لااقل بذار عقد کنین‌

بنظرم کسی که تو یسال نامزدی دوتکه طلا خریده براش

بعداز عقد حتما بیشتر میخره و جبران میکنه

چون نشنیده بودم کسی تو نامزدی طلابخره برا زنش

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

ماشین قسطی میخواد بیاره فعلا سندی در کار نیست خالم و دخترای دیگش خیلی اذیتش میکنن هی میگن خاک تو سرت ...

تاحدودی راس میگن اخه هنوز نخریده میگه بفروش بعدم ادم کادویی ک به زنش میده بنظرم نباید چش داشته باشه بهش مگه خود زنش بده منم سمت خاله تم 🥲

بنظرم کسی که تو یسال نامزدی دوتکه طلا خریده براش بعداز عقد حتما بیشتر میخره و جبران میکنه چون نشنی ...

دخترخالم طلا براش مهم نیست خالم خیلی تو زندگیشون دخالت میکنه با همه چیشون کار داره الانم از وقتی شنیده خونه رو کرده جهنم 

تاحدودی راس میگن اخه هنوز نخریده میگه بفروش بعدم ادم کادویی ک به زنش میده بنظرم نباید چش داشته باشه ...

درسته منم ی کم حق میدم ب خالم ولی خب شرایطشون سخته هنوز پسرعموش هیچ جهیزیه ای نخریده از وقتی از سرکار اومده ۳ ۴ماه میگذرع کار گیرش نمیاد میگه مجبورم ماشین بخرم مسافر کشی کنم 

درسته منم ی کم حق میدم ب خالم ولی خب شرایطشون سخته هنوز پسرعموش هیچ جهیزیه ای نخریده از وقتی از سرکا ...

🥲اره هردوشون حق دارن شرایطشون بد متاسفانه