2777
2789
عنوان

بیاین راجب پولدارا بگید💏😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 84 پست
اصلا نترس من وقتی میگه موجودی کافی نیست خندم میگیره 😂

😂😂🤣🤣🤣

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین. میگن یکی از قوانین جذب اینه که اداشو در بیار . ادا در بیار که پولداری بهش میرسی     ...

🤣🤣🤣امیدوارم نتیجه عکس نده سر این قضیه بدتر بیپول شم🤣🤣🤣

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اره ویژگی دیگرشون خستگی ناپذیر بودنشونه. جدای از مسئله مالی به خدا قسم من اصلا کشش ندارم زیاد تفریح ...

چ بنیه ای دارررن ماشالله

نه بشور و بساب و بپز دارن,نه اونقدر بدبختی ک حال گشت و گذار نداشته باشن

بعد انگار واقعا باورشون نمیشه بعضیا پول ندارن

مثلا خیلی عادی میگن گوشیتو عوض کن اپل بگیر

یا یه دستبند دیدم گرون نیست زیاد ٣٠ میلیون بیا ست بخریم  

پدر آمرزیده من ده روز آخر ماه تا حقوق بیاد نون خشک سق میزنم 😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
چیزی که من دست گیرم شده اینه ک انگار اصلا تصوری از بی پولی ندارن! من حقوق یه ماهمو جمع کردم سه روز ...

حقوق یک ماهت چقدر بود 

اگه دوست داری بگو

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
نه نمیشی . زیاد خریدنرو ولی میری لاکچری باش      

حله  

اره ویژگی دیگرشون خستگی ناپذیر بودنشونه. جدای از مسئله مالی به خدا قسم من اصلا کشش ندارم زیاد تفریح ...

اونا یجوری میرن بیرون که خسته نمیشه آدم 

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫

اگه کسی پولداره شاید گنج پیدا نکرده ارث باباش نبوده شاید اتقد تلاش کرده و واسه خودش دنیارو ساخته...

بنظرم درست نیست در مورد کسی که پول داره حرف بزنیم یه وقت به چشم میان و واسشون اتفاقاتی میوفته، هرکی داره نوش حونش هرکیم نداره با تلاش بدست میاره انشالله

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

دو نوع پولدار دیدم 

یکی انقد داره ک میتونه حسابی بخوره و بگرده ولی غذای مونده میزاشت جلو مهمون 

یکی ام ک خانمه دست و دلبازه تا بتونه خوب میخوره و خوب هم برا بقیه خرج میکنه پول خیلی براش مهم نی 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
چ بنیه ای دارررن ماشالله نه بشور و بساب و بپز دارن,نه اونقدر بدبختی ک حال گشت و گذار نداشته باشن ب ...

اره این مدلین.من یک ترم دوستای دانشگاهم تو اون کلاس همه پولدار بودن . یکی نیاوران یکی قیطریه یکی اقدسیه اووو جمع پولدارا جمع بود . بعد تایم ناهار من میگفتم برم دستشویی و نماز بخونم . یواشکی میرفتم ناهاری که از خونه اوردم تو سلف گرم میکردم اون ها میرفتن بیرون غذا میخوردن. من چند بار باهاشون رفتم دیدم بابام داره ورشکست میشه / جاهای خیلی خوبم میرفتن یکبار کله پزی بره سفید نمیدونم یکبار رستوران ایتالیایی سوفیا نمیدونم کوفت زهر مار . خداروشکر ترم بعدش با چند تا بدبخت بیچاره مثه خودم افتادم با خیال راحت چند تایی میرفتیم سلف غذا گرم میکردیم خیلی هم راضی بودم   پیش پولدارا همش باید گناه کنی دروغ بگی ، میل ندارم ، الان پام درد میکنه فلج مغزی شدم نمیتونم باهاتون بیام  

نه خوبه بگیم  به هرچی توجه کنی همون میشی

سلام همکار عزیزم😘😘😘

حرف حق تلخه به مزاج خیلیا خوش نمیاد، نگو تا نترکی🤐     همه چی آرومهههه ما چقد خوشبختییییییم!               صلح جو🕊️ (هر چیز که در جستن آنی, آنی)