2777
2789
عنوان

بیاین راجب پولدارا بگید💏😍

1293 بازدید | 84 پست

از خوبیای زندگی پولدارا که از اطرافیان یا خودتون دیدید

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫

قیمت نمیپرسن😶

مثن من لباسام سلیقه جیبمه اونا سلیقه خودشون 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا برا خودشون بهشت میسازن از اونورم میرن بهشت در هردو صورت جاشون خوبه 

بیا تاپیکم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9291046/ی-داستان-ترسناک-از-بچگیم?page=3

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

۱_ یا باباشون پولدار بوده

۲_یا پدر مردم رو در آوردن پولدار شدن 

۳_ یا پدرشون در اومده تا پولدار شدن

پولدار ها بهتون ب نخوره

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

من خودم ی عدد مولتی میلیاردرم😎✌🏻

در آینده ای نچندان دور😁😉

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
دایی شوهرم  بشدت خسیس بجه هم ندارن ۵۰ سالشه

گفت از خوبیای پولداری بگید😑

حرف حق تلخه به مزاج خیلیا خوش نمیاد، نگو تا نترکی🤐     همه چی آرومهههه ما چقد خوشبختییییییم!               صلح جو🕊️ (هر چیز که در جستن آنی, آنی)