2777
2789
عنوان

دنیای هری پاتر

1220 بازدید | 68 پست

امروز عصر بعد سالیان سال رفتم به سراغ کتاب های قدیمیم که تو انباری گذاشته بودم!چشمم افتاد به کتاب های هری پاتر و ناگهان پرت شدم به اون دوران!یادش بخیر چه دورانی بود!با هری پاتر زندگی می کردم.خودم رو در هاگوارتز تصور می کردم،قدم زدن در راهروهای قلعه،نشستن سر کلاس های درس،چقدر دامبلدور و مک گونگال و اسنیپ رو دوست داشتم!با هری پاتر می خندیدم،گریه می کردم،چقدر سر مرگ دامبلدور و ماجراس اسنیپ که فهمیدم عاشق ماادر هری بوده گریه کردم،این که تمام این سال ها قصد داشته از هری محافظت کنه،همیشه دلم میخواست یه جاریو پرنده داشتم و کوییدیچ بازی می کردم،خودم رو نیسمه شب تو جنگل ممنوع تصور می کردم که هاگرید اومده مچم رو گرفته و حسابی از دستم عصبانی شده.چقدر اشک ریختم سر جنگ هاگوارتز و مرگ فرد و لوپین تانکس گریه کردم.

یادش بخیر،چه دورانی بود.

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که با ۲۰ سال سن منتظر نامه از هاگوارتزم ❤ 

__ Memento mori __     اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو     https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆

فرق بینِ سوروس، سیریوس، لوسیوس، روبیوس، ریموس، آلبوس، سیموس، آرگوس، فیلیوس، کورنیلوس، زینوفیلیوس و اسکورپیوس رو میدونی؟😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

وای خدا کل کتاباش

انگلیسی و فارسی

فیلم و همه چی رو دنبال کردم

چرا دعوت نامه من نمیاد حالا؟😐

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
هیچ وقت هری پاتر ندیدم 

نصف عمرت بر فناس از یه طرف خوش بحالت بشین ببین لذت ببر🤡

__ Memento mori __     اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو     https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆

کاش دنیای هری پاتر واقعی بود چقد هرماینی رو دوست دارم😢😢 فیلما و کتاباشو خوندم الان دارم کتابای زبان اصلیشو میخونم خیلی قشنگن واقعا😍😍😍

Be careful messing with honey😉 u might just stick
هیچ وقت هری پاتر ندیدم 

از بزرگترین اشتباهات زندگیت

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
وای خدا کل کتاباش انگلیسی و فارسی فیلم و همه چی رو دنبال کردم چرا دعوت نامه من نمیاد حالا؟😐

من میدونم‌ نامش اومده به ما ندادن😐💔