2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

285 بازدید | 20 پست

خانوما برای بی نظمی رفتم دکتر که ازمایشو سونو نوشت تو ازمایشم ذخیره تخمدانو زده 0.98 ولی دکتر بهش اشاره نکرد که کمه فقط پرولاکتینمو گف بالاعه که دارو دادو ام ار ای نوشت...حالا دوستم میگه خیلی ذخیرت کمه حتما به دکترت بگو خودش 1.7دوستم ...الان ینی طبیعی باردار نمیشم؟؟۳۳سالمه دوساله ازدواج کردم فعلا بچه نمیخوایم لطفا یکی راهنماییم کنه با دارو رفع میشه مشکل ذخیرم یا نه🥺🥺

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
عزیزم با بالا رفتن سن خانم ها به تدریج ذخیره تخمدان شونم کم میشه و درمان دارویی نداره ،،،چون ما با ه ...

الان باید چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم چندبار کیست درموئيد (کیست مویی تخمدان )آوردم و هربار حین جراحی پزشک مجبور میشده مقداری از تخ ...

خب بچه نداری الان چنده ذخیرت

به نظرم باید زودتری بزاری باردار بشی بازم با یه پزشک باسواد مشورت کن 

پزشکم خوبه ولی چیزی دراین مورد نگفت اصلا

یه پسر ۸ ساله دارم الآنم سه ماهه باردارم-فکر کنم نیم بود ذخیرم

بسلامتی عزیزم..چقد طول کشید برای بارداری دومت

عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی ذخیره خیلی کمه باید یا باردار بشی و یا اینکه همین الان اقدام کنی واسه فریز تخمک اگه الان بچه نمیخوای و گرنه چند سال دیگه باید تخمک اهدایی بگیری اینم از من که تجربه دارم قبول کن سال به سال بدن تغییر میکنه و از ۳۵ یکدفه افت شدید میکنه من خودم مشکل ذخیره نداشتم ولی این ماه یکدفه بعد از دو ماه که رفتم سونو گفت ذخیره پایینه یعنی هر ماه تو هر تخمدونم هفت تا فولیکول داشتم این ماه رفتم گفت تو هر کدوم سه یا چهار تاس اصلا موندم اینقدر افت یکدفه ۳۶ سالمه انتقال دادم این ماه دعا کن باردار باشم و گرنه روز از نو روزی از نو با این اوضاعه خرابم

عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی ذخیره خیلی کمه باید یا باردار بشی و یا اینکه همین الان اقدام کنی واسه فری ...

انشالله هرچه زودتر باردار بشی...نمیدونم چرا دکترم بهم نگفته کمه فقط پرولاکتینمو گف بالاس فعلا تحت درمانه اونم