2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق شم

127 بازدید | 14 پست

تورو خدا هر چی بلدین بگین لطفا 😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم😂

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
شیر خشک بخور ، هرچقد به بچه میدن تو دو برابرش و بخور ، سرلاک و این چیزا زود چاق میشی

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

سلام آبجی بخدا تبلیغ نمیکنم برو تاپیک های قبلی مو هم ببین یه بارم راجب لاغری حرف نزدم.

فقط عمه ی من شیر میده خیلی لاغر شده بود

از طب کوثر نمیدونم تو قم بود یا تبریز بود یا کجا ها میفروشن 

یک قرص خرید که ۸ کیلو در ماه اضافه میکنه.

گیاهی هست من به دوستمم معرفی کردم کاملا گیاهی بود اصلا عوارض نداشت خودتم پیگیر شو ببین کجا میفروشن

اصلا هم وقتی خورد برگشت نداره چون عمه ی من قبلا قرص میخورد فقط صورتش پف میکرد الان با اون قرص کل بدنش یک ریتم پر میشه..

گناهکاری اگر فکر کنی تبلیغ کردم. 

سلام آبجی بخدا تبلیغ نمیکنم برو تاپیک های قبلی مو هم ببین یه بارم راجب لاغری حرف نزدم. فقط عمه ی من ...

شلام عزیزم اسمش چیه 

عزیزم پودر چاقیه طلای سبز. گیاهیه عطاریها دارن

مرسی عزیزم 

مرسی عزیزم 

اسمش قرق چاق کننده طب کوثر هست بزن گوگل شاید آورد

مرسی عزیزم خیر ببینی عزیزم