2777
2789
عنوان

بارداری با Iui

173 بازدید | 11 پست

سلام مامانا

شوهرم اسپرمش خیلی کم تحرکه میخواستم بپرسم با اسپرمی که حدودا تحرکش صفره میشه IUI کرد؟

کسی تجربه ای داشته؟؟

هرچی خدا بخواد خدا که بد نمیخواد 🤲😍♥️

نميشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

ای وی اف بهتره 

ای یو ای نتیجه گیریش یکم زمان میخواد 

مثلا چند ماه چند بار پشت سر هم بری 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وی اف بهتره  ای یو ای نتیجه گیریش یکم زمان میخواد  مثلا چند ماه چند بار پشت سر هم بری ...

هزینهIVF چقدره الان؟؟؟

بعد صددرصد جواب میده؟؟

هزینهIVF چقدره الان؟؟؟ بعد صددرصد جواب میده؟؟

صد درصد نمی‌دونم از دکتر بپرسین 

ولی من شنیده ام اگه مشکل از اقا باشع 

و خانوم مشکل نداشته باشه 

ای وی اف زود میگیره 

قیمت خبر ندارم والا

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

برای iui بايد اسپرم دارای حداقل ۱۰درصد حرکت روبه جلو باشه. حدودا دوماه باید همسرتون دارو مصرف کنه بعد برین تو سیکل تزریق. برای این که زمان رو از دست ندی میتونی اول از یک بیمارستان دولتی نوبت بگیری تا ببینی نتیجه آزمایش همسرت چی میشه. برای iui شرایط آماده میشه يا ivf

منم تازه iui كردم اسپرم حدود ۷۰درصد حرکت داشت اما بی دلیل طبیعی نمیشدم. دیگه منتظر نتیجه ام. 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

برای iui بايد اسپرم دارای حداقل ۱۰درصد حرکت روبه جلو باشه. حدودا دوماه باید همسرتون دارو مصرف کنه بع ...

سه ماه دکتر اورولوژی واسه شوهرم آمپول hcg داد با دوتا قرص 

بعد سه ماه گفت اگه باردار نشدی بیا واسه جراحی

انشالله که نتیجه مثبت باشه عزیزم 🤲🤲

سه ماه دکتر اورولوژی واسه شوهرم آمپول hcg داد با دوتا قرص  بعد سه ماه گفت اگه باردار نشدی بیا ...

ممنون عزیزم همچنین برای شما. خدا بزرگه

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

https://t.me/feautersmomys

دوستان این کانال تلگرام برای رد و بدل کردن اطلاعاتمون بعد از ای یو ای هست،

اونایی که تحت درمان با نسخه دارویی،

و مادران اینده هست....

دوست داشتین‌ عضو بشین🙏🏻