2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@mahdisss19    

ببین من  نیومدم بت بسازم از کسی صرفا بخاطر رشته ای که میخونه .اومدم جو جامعه و حقیقتی که وجود داره رو گفتم چون با خیلی از این قشر ارتباط داشتم و البته خودم کنکوری بودم و مشاور هم داشتم ازشون میشناسمشون دیگه بجز خودشون کسی رو ادم حساب نمیکنن .اتفاقا من متنفرم از بت سازی هایی که جامعه داره میکنه و یجوری جا انداختن که انگار اینا خدان و بقیه کلفت نوکر .درس بخون پس

ببین من  نیومدم بت بسازم از کسی صرفا بخاطر رشته ای که میخونه .اومدم جو جامعه و حقیقتی که وجود د ...

منم بحثی ندارم عزیزم

درسته منم خیلی از دانشجوی پزشکی ها رو دیدم که چقدر مغرورن حرفتون غلط نیست اصلا .

اما عزیزم من که اصرار به بودن ایشون نداشتم یا خودمو که بهش اویزون نکردم!!

اتفاقا توی این مدت بار ها شده بهشون گفتم که شما دانشجوی پزشکی هستین با هم سطح خودتون هم درارتباط باشین بهتره

وفتی خودشون اینطوری خاستن که بمونن  خب من دیگه چی بگم عزیزم .

اگرم درخاست دادم فقط برای این بود که اگه ناراحت شدین از دلتون در بیارم همین 🌈🌼

موفق باشین

منم بحثی ندارم عزیزم درسته منم خیلی از دانشجوی پزشکی ها رو دیدم که چقدر مغرورن حرفتون غلط نیست اصلا ...

من کاری با شما و ارتباطتون با اون آقا نداشتم به خودتون مربوطه . داشتم یا اون خانم صحبت میکردم که حس کردم شما ناراحت شدی .ایشالله موفق باشی