2777
2789

خواهرم شاغله ولی میگه میخواد دوباره کنکور بده کتاب های 98 رو داره حالا اون روز ناراحت اومد خونمون گفتش که میگن تغییرات زیاد داشته کتاب تستاشم واسه سال 99 هسش تازه انقد مصمم پیگیر قبولیشه میگه امسال نشد 403 رو هم کنکور میدم 🤷الان سردرگمه که کدوم کتاب ها خیلی تغییر کردن بره عوض کنه؟ ریاضی فیزیک همونه؟ فقط زیست و شیمی و زمین  تغییرات داشته؟ خودش اینجور میگفت حالا شمام بگین کدوم پایه و چه کتابی عوض شده که بهش بگم مرسی 

راستی از کتاب های خوبتون هم معرفی کنین اون روز میگفت زمین هم نمیدونه چی بخونه میکرو یا خیلی سبز یا نشر دریافت؟ و حالا هر اطلاعاتی دارین از تغییرات و کتاب تستای خوب  بگین بهش بگم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه کتابای چاپ 98 اصلا برای کنکور 402 مناسب نیستن...

پر از تغییر

کتابای درسی رو باید پی دی اف اون سال رو بگیره و دانلود کنه

و کتاب تست جدید بخره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

ریاضی و فیزیک تغییر قابل توجه نداشتن

میتونه خودش تطبیق بده

شیمی هم همینطور

اما پیشنهاد میکنم زیست رو حتما چاپ جدید بخره چون خیلی گیج کننده هست

(کتاب تست )

کتابای درسی رو چاپ جدید بگیره که بتونه انطباق بده

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp
رشته اش چیه؟

تجربیه

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ریاضی و فیزیک تغییر قابل توجه نداشتن میتونه خودش تطبیق بده شیمی هم همینطور اما پیشنهاد میکنم زیست ...

آها مرسی

برای درس ریاضی اگر سطح پایینی داره : خیلی سبز / سطح بالایی داره : مهروماه

فیزیک : نشرالگو رو پیشنهاد میکنم

زیست : منبع اسون : خیلی سبز/ منبع متوسط: نشرالگو/منبع سخت : ای کیو

زمین رو اطلاع ندارم

شیمی : مبتکران

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp
برای درس ریاضی اگر سطح پایینی داره : خیلی سبز / سطح بالایی داره : مهروماه فیزیک : نشرالگو رو پیشنها ...

ببخشید ،شما ریاضی فیزیک خوندید؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
کتاب تست خوب زیاده ولی آخه ما نمی دونیم که خواهرتون چه سطحی داره که با توجه به اون کتاب پیشنهاد بدیم ...

هوشش که خوبه سال 96 فیزیو قبول شد ولی پیگیر رشته های دکتری حرفه ایه ولم نمیکنه رفتش کتاب جور کرد از سال 98 منم گفتم قدیمیه آپدیتش کن

حالا شما توصیتون چیه؟