2777
2789
عنوان

آي يؤ آي و بيبي چك

51 بازدید | 6 پست

سلام خانم هايي كه آي يؤ آي انجام داديد  

٢٤ مرداد  روز ١٦ سيكل آي يؤ آي انجام دادم و ٦/٧ برام آزمايش نوشتن و سيكل هام ٢٨ روزه س الان بيبي چك گذاشتم منفي بود خيلي ناراحتم علايم پريودي يكم دارم نفخ و زير شكمم سفت شده و پهلوهام درد داره

عزیزم نگران نباش زود بی بی چک گذاشتی 

توروخدا ؟ ممكنه اشتباه باشه اين درسته ك ميگن در اي يؤ اي نبايد بيبي چك گذاشت. اخه من هر دوره رها سادي زدم بيبي گذاشتم منفي شده و پريود شدم اصلا حالم خوب نيست از نظر روحي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا ؟ ممكنه اشتباه باشه اين درسته ك ميگن در اي يؤ اي نبايد بيبي چك گذاشت. اخه من هر دوره رها ساد ...

بله عزیزم خیلی زود گذاشتی،، بزار 2،3 روز دیگه بی چک بذار،، درکت میکنم انتظار خیلی سخته،، منم این روزا رو لمس کردم،، واقعا هیچی آدم رو شاد نمیکنه جز یه بچه 

بله عزیزم خیلی زود گذاشتی،، بزار 2،3 روز دیگه بی چک بذار،، درکت میکنم انتظار خیلی سخته،، منم این روز ...

ممنونم از راهنماييتون فردا ن پس فردا دكتر برام آزمايش تيتر بتا نوشته برام دعا كنيد  

همسرم خيلي بيشتر از من ذوق داره 

شكمم يكم سفت شده  از نظر ظاهري نميدونم طبيعي يا ن