2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه متعادل بخور گلم همه غذا ها رو با مصلحش بخور

ولی خاکشیر و کاسنی هر چند وقت یه بار بخور برای کبد و پوستت خوبه 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
همیشه متعادل بخور گلم همه غذا ها رو با مصلحش بخور ولی خاکشیر و کاسنی هر چند وقت یه بار بخور برای کب ...

چون رژیمم...گفتم گرمی بخورم جوش نزنم یه وقت!! خیلی حساسم🥺 ممنون از اطلاعاتت💙🌈

آبی به رنگ احساس من💙

من نمیدونم دارم درست میگم یا نه اما من گرمی میخورم اونم زیاد نه جوش میزنم نه اتفاقی میوفته اما کافیه یه کاسه سالاد بخورم سریع سردیم میشه خودم میگم طبعم گرمه 

بنظرم اگر طبعتون گرمه با گرمیجات جوش نمیزنین

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
چون رژیمم...گفتم گرمی بخورم جوش نزنم یه وقت!! خیلی حساسم🥺 ممنون از اطلاعاتت💙🌈

ببخشید توی نظرات شما خوندم ک‌ یکمی جوش میزنید

میتونم بپرسم روش خاصی یا کرم مد نظری استفاده میکنن برای پوست صورتتون؟ واقعا منم پیشونیم جوش میزنه کلافه شدم😔😔😔

من نمیدونم دارم درست میگم یا نه اما من گرمی میخورم اونم زیاد نه جوش میزنم نه اتفاقی میوفته اما کافیه ...

خداروشکر...واقعا دغدغه شده بود برام😪

مرسی از اطلاعاتت😍🌈

آبی به رنگ احساس من💙
ببخشید توی نظرات شما خوندم ک‌ یکمی جوش میزنید میتونم بپرسم روش خاصی یا کرم مد نظری استفاده میکنن بر ...

من اگه حوصلم بگیره آب لیمو میزنم خیلی خوبه... خمیر دندون هم عالیه...پماد ممادو چه میدونم ژل و اینا برای من تاثیری نداشته....

آبی به رنگ احساس من💙
من اگه حوصلم بگیره آب لیمو میزنم خیلی خوبه... خمیر دندون هم عالیه...پماد ممادو چه میدونم ژل و اینا ب ...

ابب لیمو رو تنهایی میزنی منظورم کنارش از چیز دیگ ای استفاده نمیکنی؟

البته پوست من کم چربه. گلاب و کاسی اسپری میزنم ولی پوستمو روشن کرده جوشام نرفته و زیرپوستی متوسط مونده.

ابب لیمو رو تنهایی میزنی منظورم کنارش از چیز دیگ ای استفاده نمیکنی؟ البته پوست من کم چربه. گلاب و ک ...

اره به تنهایی میزنم...گلاب و کاسنی فقط کم میکنن...آب لیمو چند ماه مصرف کنی مرتب جوش دیگه نمیزنی 

آبی به رنگ احساس من💙