2777
2789

سلام دوستان میخواستم بدونم درساش چطورع ؟ سخته این رشته؟ راضی هستید از خوندنش؟ بهم گفتن کار با نرم افزار و زبانتو قوی کنی آینده داره و خوبه ، امسال میخوام درکنارش برا کنکور بخونم مرخصی میده دانشگاه ؟ میتونم در کنارش برا کنکور بخونم یا وقت نمیشه ؟ خودشم کارشناسی پیوسته تمام وقت زدم🙄😢

روبه رشدم 🌱

من دیپلمم حسابداریه 

از نظر من که ریاضی ضعیفی دارم رشته فوق العاده مزخرف و سختیه و ازش بیزارم حالم بهم میخوره

باید محاسباتت خوب باشه و علاقه خیلی مهمه

میتونی در کنارشم بخونی واسه کنکور ب شرطی که با برنامه ریزی پیش بری 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیپلمم حسابداریه  از نظر من که ریاضی ضعیفی دارم رشته فوق العاده مزخرف و سختیه و ازش بیزارم ...

من تجربی خوندم محاسبات شم بهم گفتن سخت تر از زیاضی تجربی نیست ممنونم از راهنماییت

روبه رشدم 🌱
من تجربی خوندم محاسبات شم بهم گفتن سخت تر از زیاضی تجربی نیست ممنونم از راهنماییت

چارت درسی حسابداری رو توی گوگل سرچ کن ببین 

ب مباحث درسیش یه نگاه بنداز ببین علاقه داری یا نه 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...