2777
2789
عنوان

حس میکنم هارلی کویین برگشته

1371 بازدید | 53 پست

یعنیییی میشه برگشته باشه با یه کاربری دیگه😕

تا چند وقت پیش با اون اکانت قبلی آنلاین میشد ولی دیگه آنلاین هم نمیشه😕

سایت بعد سوگل خیلی فرق کرد ای کاش برگرده با همون کاربری 

کیا یادشونه؟

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون ک نامزدش مورده بود؟

نه. تاپیکای فان خیلی میزد

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
نه از سال ۹۶ بود تاپیک های فان داشت ک همش تو ‌. پربازدید ها بود  

کجا دیدی آنلاین میشد یعنی چطور فهمیدی ؟؟ 

آره خب سوگل خیلی معروف بود یکی از تاپیکاش ۵ ملیون بازدید خورده ۷۰۰ صفحه جلو رفته .

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

حس میکنی؟

مطمئن باش

اینجا شاید لغو کاربری بزنن خدافظی کنن و از این بندو بساطا

ولی همه از دم با کاربری دوم و سوم و چهارم تو سایت تشریف دارن 😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یبار تو تاپیک اش بودم چراغش سبز شد ولی هرگز جواب نداد تو یه تاپیک دیگه هم بچه ها دیده بودن آنلاینه ...

قبلا شمارشو داشتم حذف شد متاسفانه 

نمی‌دونم یهو چرا رفت

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
حس میکنی؟ مطمئن باش اینجا شاید لغو کاربری بزنن خدافظی کنن و از این بندو بساطا ولی همه از دم با کا ...

دروغ چرا من اوایل فک.میکردم کاپ کیک اونه چون یه جورایی بنظرم شبیه بود

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم