2777
2789
عنوان

حس میکنم هارلی کویین برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 53 پست

میزاری لینک تاپیکاشو ممنون

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونکه گفتن پشت سر غلاغ سیاه حرف میزده بعدم باهم دعواشون شد یه کاربری بود به اسم گربه زیر شیروونی البته دقیق یادم نیست اون بینشونو بهم زد و.. 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

من اون وقتها خواننده ی خاموش بودم عضو نی نی سایت نبودم ولی تاپیکهاش رو خیلی دوست داشتم دنبال میکردم یه خانوم دیگه هم بود داستان زندگی شو میذاشت اسمش سارا بود شوهرش تو بانک کار میکرد اون هم خیلی دختر خوبی بود ولی دیگه خیلی وقت انلاین نشد کسی میشناستش 

[QUOTE=250387075]بعدش بهش پیام ندادی؟! با دوتا کاربر دعواش شد و خیلی ها تحقیرش کردن[/QUOTE

ازدواج کردم بعدش فوری بچه و...خیلی سرگرم شدم اومدم سایت دیدم نیست 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
حس میکنی؟ مطمئن باش اینجا شاید لغو کاربری بزنن خدافظی کنن و از این بندو بساطا ولی همه از دم با کا ...

ورپریده شما چرا تاپیک نمیزنی‌؟

هر چی چک میکنم خبری نیست😅

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یکی بود اسم کاربریش لیلا بانو بود شوهرش استادش بود میخاست بره سوریه کسی میشناسدش؟

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
[QUOTE=250387075]بعدش بهش پیام ندادی؟! با دوتا کاربر دعواش شد و خیلی ها تحقیرش کردن[/QUOTE ازدواج ک ...

ای بابا🤦🏻‍♀️

یه دوست دیگه هم داشت پریچهره بود فک کنم اونم شمارشو داشت گفت خطش خاموشه 

....