2777
2789

سلام دوستان سونوی ان تی رو انجام دادم وهمه چی نرمال وعالی بود الان بازم دکتر سونوی انومالی نوشته هزینشو ندارم میخوام سونوی معمولی بدم ک جنسیتشو بفهمم میخوام بپرسم بعد از جواب نرمال ازسونوی ان تی آیا واجبه انومالی هم بدم؟کسی بوده سونوی انومالی انجام نداده و بچش مشکلی نداشته؟

انومالی و ان تی دوتا غربالگری کامل جداگونس سعی کن بری

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه سنت کمه با دکترت صحبت کن شاید نیازی ندونن وقتی هزینش نداری 

ان شا... سالم وسلامته 

ولی سن بالا حتما انجام بشه برای مادر و بچه و کل خانواده بهتره 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

بهتره از پزشکت سوال کنی عزیزم ...این طوری مطمعن تر هستی 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

انجام بدی بهتره،،چون توی آنومالی چیزهای دیگه مثل انگشت های دست وپا،،کلیه،کبد،قلب ،،چسبندگی رحم ولوله ها چیزهای دیگه رو بررسی میکنن،،کلا جدا از هم هستن  

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
27سالمه بچه ی دوممه

پس انجام بده،،منم ۲۸ سالمه وبچه دوممه ،انجام دادم 

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
انجام بدی بهتره،،چون توی آنومالی چیزهای دیگه مثل انگشت های دست وپا،،کلیه،کبد،قلب ،،چسبندگی رحم ولوله ...

الان هفته ی 18هستم تا چندهفتگی وقت هس برای انومالی تا بتونم یکم پول جمع کنم تا انجامش بدم

الان هزینه سونو نداری فردا خدای نکرده هزینه دوا درمون بچه مریض رو داری ؟ حتما برو از کسی قرض کن برو ...

حتما حالا نباید مریض باشه فقط..بچه بزرگ کردن خرج زیاد داره

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
الان هفته ی 18هستم تا چندهفتگی وقت هس برای انومالی تا بتونم یکم پول جمع کنم تا انجامش بدم

از ۱۶ تا ۱۸ هفتگی وقت داری عزیزم،،❤💝

و بستگی به این داره که دکترت چی نوشته باشه از ۷۰۰ تومن هست تا نزدیک ۱میلیون،ومنم ۹۰۰وخورده ای دادم چون بررسی چسبندگی رو نوشته بود