2777
2789
عنوان

تپش قلب سریع دخترم

6230 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان من یه دختر 13 ساله دارم توی عروسی بودیم یهو تپش قلب سریع گرفت یعنی روسریش بالا پایین میشد ی بار تو بچگی هم ضربان قلبش بالا بود نوار قلب گرفتم واسش دکتر گفت طبیعیه الان خیلی استرس گرفتم دیروز خودم نوبت دکتر قلب داشتم ب دکترم گفتم گفت که خطرناکه بیارش پیشم واسه بچه‌های شماهم پیش اومده؟ توروخدا کمکم کنید از استرس دارم سکته میکنم 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار اینطوری شدم البته من ۲۱ سالمه رفتم دکتر نوار قلب گرفت گفت از معدمه از اونموقع غذاهای اسیدی نمیخورم حالم خوبه اما آب پرتقال غذاهایی که داخلش لیمو هست بخورم تپش قلب شدید میگیرم

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

چندتا سوال میپرسم. چون خودم یک بار تجربش رو داشتم و طی تحقیق و چند دکتر رفتن فهمیدم ایناست دلایلش

۱_ میکروب معده داره؟ یا رفلاکس و ...حتنا ازمایشش رو بده

۲ تیرویید پرکار یا کم کار داره؟

۳ کلیه اش مشکل داره؟

۴ مهم ترین دلیلش که خیلی ها هم نمیدونن گرفتگی کمر و بد نشستن هست که به قلب و ریه ها فشار میاره. دخترتون قوز کمر داره؟

نه کم خون نیست بچه بود کم خون بود بهش قرص دادم خوب شد 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

نه قهوه و اینا علاقه نداره نمیزارم بخوره 

ن خودم دریچه میترالم خون پمپاج نمیکنه 

من دو ماهه تپش قلب دارم دکتر رفتم اکو و نوار قلب گرفت گفت سالمی

ایشالا چیزی نباشه یدونه دختر دارم میترسم مشکلی واسش پیش بیاد

چندتا سوال میپرسم. چون خودم یک بار تجربش رو داشتم و طی تحقیق و چند دکتر رفتن فهمیدم ایناست دلایلش ۱ ...

اره کمرش رو قوز میکنه خیلی هم روزانه اعصاب خودشو خورد میکنه یعنی ی روز آرامش نداره هر روز اعصاب خوردی 

منم یبار اینطوری شدم البته من ۲۱ سالمه رفتم دکتر نوار قلب گرفت گفت از معدمه از اونموقع غذاهای اسیدی ...

ان شاء الله ک چیزی نباشه 🤒

همیشه دخترم بهم میگه شبا که میخام بخوابم سمت چپ نمیتونم بخوابم چون قلبم تپشش بالاست 

اره کمرش رو قوز میکنه خیلی هم روزانه اعصاب خودشو خورد میکنه یعنی ی روز آرامش نداره هر روز اعصاب خورد ...

اکو ببر حتما احتنالا چیزی نیست

اما به خاطر کمرش باید باشه چون منم گرفتگی کمر دارم و قوز. دکتر معتبر به من گفت به خاطر همین اینجوری شدی

قوزبند داره؟ از زیر لباس باید ببنده هرروز

اعصابش هم نباید تو این سن اینحوری باشه‌.هرروز گلاب بخوره یکی دو قاشق