2777
2789
عنوان

خانومای عزیز یه لحظه بیاین

88 بازدید | 17 پست

خانوما توروخدایه راهی نشونم بدین امروز مراقبت ۴۰ هفتم بود پس چرا زایمان نمیکنم بخدا همه کاری هم انجام میدم ولی زایمان نمیکنم اونقد هم این چند وقت رفتم پیاده رویکه از پادرد شبا خواب ندارم خیلی میترسم 

وخدای که بشدت کافیست

اولین زایمانته

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اولین زایمانته اشکال نداره تا ۴۱ هفته هم طول میکشه من خودم زاینان اولم تا آخر هفته۴۱ طول کشید اونم چی اصلا دردم شروع نشد کیسه آبم پاره شد با سوزن فشار دردم شروع شد بچه اول همینجوریه

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
بله

بالا برات توضیح دادم  نگران نباش  تا ۴۲ هفته هم جا داری 

آره بهم گفتن ولی همه لچه هاشون ۳۷ هفته میان چرا برامن اینطوریه اخه

اصلا نگران نباش همینه که بیاد اون موقع میگی وای چه راحت بودم باردار بودم نمیزاره بخوابی که تازه میدونم الانم بی خوابی داری این ماه آخر 

اگه اولین زایمانته اشکال نداره تا ۴۱ هفته هم طول میکشه من خودم زاینان اولم تا آخر هفته۴۱ طول کشید او ...

بهم گفتن که مراقب باش اگه کیسه آبت پاره شد سریع برو بیمارستان کو هیچ خبری نیست 😔

وخدای که بشدت کافیست
اصلا نگران نباش همینه که بیاد اون موقع میگی وای چه راحت بودم باردار بودم نمیزاره بخوابی که تازه میدو ...

آره همه میگن من الانم خواب ندارم بخدا اولش که خوابم نمیبره بعد اگه هم خوابم بیاد بعد نیم ساعت بیدارمیشم خیلی اذیتم بخدا 

وخدای که بشدت کافیست
بالا برات توضیح دادم  نگران نباش  تا ۴۲ هفته هم جا داری

آره گفتن امروز اگه نیادتا اون موقعه عملم میکنن؟ بسکه خودم اعصابم خوبه این مادرشوهرمم ول کنم نیست 

وخدای که بشدت کافیست
آره همه میگن من الانم خواب ندارم بخدا اولش که خوابم نمیبره بعد اگه هم خوابم بیاد بعد نیم ساعت بیدارم ...

اشکال نداره مهه اینا میگذره به خدا خاطره میشه یادش بیوفتی میخندی بهشون نگران نباشه خودت  با کارای دیگه مشعول کن بشینی هی فکر کنی بگی چرا نیومد چرا نمیاد زمان نمیگذره برو گردش مهمونی بیورن ورزش های قبل زایمان اینا زودتر بگدره برات یه روز میبنی اصلا انتظارشو تداری شروع میشه 

آره گفتن امروز اگه نیادتا اون موقعه عملم میکنن؟ بسکه خودم اعصابم خوبه این مادرشوهرمم ول کنم نیست&nbs ...

آره دیگه تا ۴۲ نیاد سزارین میکنن ولی به خدا میاد طبیعی نگران نباش بچه اول دیر به دتیا میاد دقیقه نود به کسی چه ربطی داره گوش نده بابا مهم اینکه سالم تو بغل بگیریش الانم این یه هفته یا دوهفته رو برو بگرد واسه خودت که بجه به دنیا بیاد دیگه نمیشه همه کاراتوو انجام بده