2777
2789

نه میشه قرص خورد نه دمنوش 

چون هم حالم بد میشه هم کلی طول میکشه تا اثر بذارن هم دوس ندارم قرص بخورم

این همه درد واسه چیه؟ تخمک گذاری؟ که چی بشه؟ قراره بچه به دنیا بیاریم؟ تنها تنها؟ بدون اسپرم؟ خب وقتی قرار نیس دیگه تخمک میخوایم چیکار؟ اصلا این همه درد میخوایم چیکار؟

حالت تهوع، کمر درد، شکم درد، گر گرفتگی، یخ زدن، بی حالی؛ انگار از زیر ناف تا رون آدم داره از درد از جا کنده میشه 

خب که چی؟؟؟ که چی بشه اخه؟؟؟ 

وای دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار 

کاش من اصلا هیچی نبودم حتی یه پر یه کاه یه قاصدک اصلا بگو هوا 

از این دردهای لعنتی خستم بیزارم

من ی هفتس ک سینه درد دارم و هنوز پریود نشدم منهای بقیش🥲

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏

پس فردا برای داشتن یه بچه در به در تو این دکتر و اون دکتر باشی  میفهمی 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از خدامه وضعیت پریودم معلوم بشه و منظم ، حالات عادی بگیره. حالا دردم داشت داشت برام فرقی نداره چون تازه من درد پریودی رو دوست دارم، حس ارامش بهم میده😐😐

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ورزش کن  غذاهای مناسب اون دوره بخور  نه درد داری نه چیزی

همیشه میرم پیاده روی 

خورد و خوراکمم ایراد خاصی نداره

قبلا هم درد داشتم ولی الان یکی دو ساله دردهام وحشتناک شده در حد مرگ 

من تو این دوران افسردگی شدید میگیرم در کنار درد جسمانی جوری که بارها فکر خودکشی میاد سراغم فقطم تو پ ...

منم کلا افسردم ولی تو این دوران بیشتر به خودکشی فکر میکنم یا خیلی چرت و پرت و حرف های یهویی و مزخرف میگم به اطرافیانم