2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶۲...کلا ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتم. تایپک تجربیاتمو نوشتم دوس داشتی بخون😍

آخه تومیگی 72بودی 42شدی30کیلو میشه نه 10کیلو!!!

میشه منم راهنمایی کنی عزیزم هرکاری میکنم وزن کم نمیکنم

آخه تومیگی 72بودی 42شدی30کیلو میشه نه 10کیلو!!! میشه منم راهنمایی کنی عزیزم هرکاری میکنم وزن کم نمی ...

منظورم اینه قدم ۱۶۲ بود ۷۲ کیللو بودم ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتم

ولی استخوان بندیم درشته ۶۲ که شدم دیدم نه بیشتر لاغر کنم هیکلم قشنگ میشه و واقعا الان خیلی هیکلمو دوس دارم

اول رژیم مهمه...یه رژیم سالم خوری بگیر و به خودتم زیاد سخت نگیر..کنارشم ورزش کن من شبا پیاده روی میکردم رشام ایروبیک بود سه روز هفته ایروبیک کار میکردم هر روز تو خونه ورزش میکردم...۴۰۰ دراز نشست میرفتم و بشین پاشو...البته ۴۰۰ دراز و نشست تقسیم میکردم ساعتی قبلش هم بدنمو گرم میکردم که اسیب نبینم.

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

منظورم اینه قدم ۱۶۲ بود ۷۲ کیللو بودم ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتم ولی استخوان بندیم درشته ۶۲ که شدم دید ...

من میخوام روزی 3ساعت پیاده روی کنم، یک ساعت ونیم صبا، یک ساعت ونیم شبا آخه دوس دارم رونام لاغر بشه

ب نظرت جوابه پیاده روی؟! 

من میخوام روزی 3ساعت پیاده روی کنم، یک ساعت ونیم صبا، یک ساعت ونیم شبا آخه دوس دارم رونام لاغر بشه ...

واسه لاغری پاهات اسکوات

اسکوات پا باز

کیک باسن

و باسن ایو

و دوچرخه

دراز بکش دستتو بزار زیر باسن و پاهاتو همزمان سه دور ۶۰ تایی و سه بار پاهاتو بالا ببر و پایین بیار البته رو زمین نباشه

خیلی خوبه

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

جدی؟حس کردم خیلی لاغری

نه بابا 

الکی گفتم

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
جدی؟

نه، ایموجی خنده گذاشتم 

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
نمیشکنی ؟ 

ن من شکننده نیستم😎😂

نه بابا  الکی گفتم

خدا نکشتت فقط تونستم نی تصورت کنم🤣

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خدا نکشتت فقط تونستم نی تصورت کنم🤣

الان برای قد ۱۷۰ اینام ۴۰ کیلو استخوان هاش معلومه دیگه چ برسه به ۱۸۵     

الان برای قد ۱۷۰ اینام ۴۰ کیلو استخوان هاش معلومه دیگه چ برسه به ۱۸۵     ...

اره والا😂

تولدتم پیشاپیش مبارکا🥳🌹🥰

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...