2777
2789
عنوان

با چه دعایی تونستی قرض و بدهیتو بدی

4411 بازدید | 17 پست

ضمن اینکه خودمم شاغلم ولی واقعا کلافه ام بدهی و قرضامون تمومی نداره این ماه کلی پول باید به اینو اون بدیم چیکار کنم دلم اروم نمیشه نگرانم خدایا ی دری برام باز کن بخدا خسته شدم 15 ساله درجا زدیم اخه جرا مال کی رو خوردم چرا نباید زندگیم یکم ارامش باشه همش نگران هزارتومن هستم چرا دستمو نمیگیری 😭😔

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

با شغل دوم هردوتامون

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یکی از آثار سوره قدر تسریع در پرداخت بدهی هاست.

امام باقر علیه السلام در جواب شخصی که که توان ادای قرض را نداشت فرمودند: زیاد استغفار کن و سوره قدر را  فراوان بخوان.(10)

امیرالمؤمنین علیه علیه السلام می فرمایند: بهترین رفیق آدمی سوره قدر است که به و سیله آن می تواند قرضش را ادا کند.(11)

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از آثار سوره قدر تسریع در پرداخت بدهی هاست. امام باقر علیه السلام در جواب شخصی که که توان ادای ...

بخدا هر روز استغفار و صلوات دارم بااینکه اصلا مذهبی نیستما ولی ایات قرانی رو مدام تکرار میکنم روزی چندین بار ایت الکرسی و چهار قل میخونم صدقه میدم 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
بخدا هر روز استغفار و صلوات دارم بااینکه اصلا مذهبی نیستما ولی ایات قرانی رو مدام تکرار میکنم روزی چ ...

بعد نماز صبح ده بار بخون سوره قدر رو .و توسل به امام جواد معجزه میکنه

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

دوستان از همتون ممنونم تقریبا همه اینارو انجام دادم و میدم بازم توکل بخدا لطفا به اسم سونیا دعام کنید بدهی و قرضام تموم بشه خدا خودش ی پول درست حسابی برسونه من همشونو تسویه کنم بخدا خواب راحت نداریم لطفا دعام کنید دعای شما همیشه برام گیرا بوده لطفا ی صلوات مهمونم کنید😔😭🙏🙏🙏

نماز شب عالیه هر شب سوره واقعه بخون نمازات هم قضا نشن. آیت الکرسی هم عالیه

اره امشب میخونم خدا بخواد مرسی عزیزم دعام کن لطفا الهی همیشه دلت شاد باشه

اره امشب میخونم خدا بخواد مرسی عزیزم دعام کن لطفا الهی همیشه دلت شاد باشه

ان شاء الله حاجتروا شی گلم.

البته تا جاییکه امکان داره سعی کن گناه نکنی.

و هر روز یه دور تسبیح ذکر استغفرالله ربی و اتوب و الیه رو بگو به نیت استغفار گناهایی ک در طول روز شیطون گولت میزنه انجام میدی .

چون گناه باعث میشع روزی کم بشه.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

سلام عزیزم خوبی؟ 

تو تاپیک بغلی دیدم مثل خودم ۶۳ هستی، یه نگاه به تاپیک هات انداختم

آن شالله مشکلت حل بشه

عزیزم صبح ها سوره یس و ذاریات و شبها واقعه و ذاریات بخون. ان شالله درآمد و روزی تون خیلی بیشتر میشه.

میدونم شاغل هستی و برات سخته  اما هر وقت تونستی نماز شب بخون یا حتی در طول روز قضاشو بخون. از آثار نماز شب ادای قرض هست

قربونت برم، ان شالله همیشه سالم و زنده باشی

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
سلام عزیزم خوبی؟  تو تاپیک بغلی دیدم مثل خودم ۶۳ هستی، یه نگاه به تاپیک هات انداختم آن شالله ...

عزیزدلم مرسی که بامن همدردی کردی ممنون بابت توصیه هاتون چشم میخونم البته این سوره هارو اکثرا میخونم نماز رو هم سعی دارم بخونم خدا کمکم کنه الان تو شرایط واقعا سختی هستم شاید درکش برای خیلیا سخت باشه ولی بااینکه شاغلم لنگ ده هزارتومن شدیم ضمن اینکه همسرم چندماهیه سرکار میره و درامدش بالا نیس بازم شکر میکنم امیدوارم هیچ کس محتاج بنده خدادنباشه و فقط خود خدا بتونه دری به روی بنده هاش باز کنه منم فراموش نکنه واقعا پای ابرومون درمیونه ...مرسی بانوی مهربان😍🙏