2777
2789

بچه ها شاید خیلیاتون داستان منو خونده باشید 

دوماه قهر بودم خونه بابام بعد دوباره الکی گول خوردم پاشدم اومدم فکر کردم درست شده الان حدود یک ماهه برگشتم و ده روزی هم میشه که فهمیدم باز باهاش در ارتباطه دعوا کردیم گفت ۴۸ ساعت مهلت بده تمومش میکنم فعلا که همینجوری روزا داره میگذره و کاری نکرده قهر نیستیم باهم عادی ایم با هم امروز سالگرد ازدواجمونه بهش گفتم بهترین کادو برام اینه خبر تموم شدنش برای همیشه رو بهم بدی ولی چشم آب نمیخوره 

بچه ها خیلی دلم گرفته از طرفی دیگه هم نمیتونم قهر کنم برم خونه پدرم 

لعنت به احساسات

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا باهاش موندی

هر کی اذیتم کنه میرم تو تاپیکاش و هر کامنتی گذاشته رو لایک میکنم و هر جا پست بزاره پیداش میکنم و لایک میکنم تا اعلاناتش بسوزه! پس باهام راه بیاید!🤙🏻😂 کژدم ژپژ ژپژ کژ ژژ پا را!🔪😐

واقعا هنوز با ی دختره ست و عادی این با هم؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

گفته فرصت بده؟اونم۴۸ساعت؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...