2777
2789
عنوان

اگه نذارم کسی بیاد خونمون ؟

138 بازدید | 8 پست

وقتی خواستگار زنگ می زنه میگم که فعلا قصد ازدواج ندارم ۲۱ سالمه به نظرتون این کار بده آخه قصد دارم که رشتم رو عوض کنم ولی بعضیا میگن با این کار ممکنه خواستگار دیگه نیار و کلا بپرونیشون و هیچ وقت کسی نیا

به نظرتون درست میگن ؟ جوری میگن که انگار پیر شدم 

واقعا حس بدی بهم دست میده ایتجوری خب من میگم سال دیگه یعنی توی یکسال چه اتفاقی میوفته دوس دارم اول همه ی تلاشم بکنم توی رشته مورد علاقم درس بخونم بعد اجازه بدم کسی بیاد نمی خوام فکرم درگیر شه می خوام تمرکز کافی داشته باشم 

این بده؟ 

میشه کممکم کنین 

نه نگران نباش وقتی شما رشته ی خوبی درس بخونی به هر حال چند تا همکلاسی و هم دانسگاهی و همکار خواهی داشت و ارتباطت هم با بقیه بیشتر میشه پس قطعا خواستگار هم خواهی داشت شما فعلا ۲۱سالته در حالت خیلی خوب هنوز تا ۲۸ اینا فرصت داری حتی بعضیا بیشتر از ۲۷ هم ازدواج میکنن و راضی هستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بده

از کجا میدونی بعدا کسی میاد که مطابق میل و سلیقه ات باشه

همسر خوب تو هرجایگاهی باشی تورو بالاتر میبره وهمسر بد تو هرجایگاهی باشی تورو پایین میاره

شانس هم یبار در خونه ادمو میزنه

شما به هدفت فکر کن در کنارش سعی کن یه همراه خوب پیدا کنی

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
اره بده از کجا میدونی بعدا کسی میاد که مطابق میل و سلیقه ات باشه همسر خوب تو هرجایگاهی باشی تورو ب ...

خب آخه اگه اجازه بدم کسی بیاد تمرکزم بهم میریزه میدونی خود انتخاب درست همسر سخته آدم باید حواسش باشه 

معمولا وقتی کسی برای کنکور می خواد بخونه خب نمیشه تمرکز کافی باید داشته باشه 

من می خوام از دانشگاه مرخصی بگیرم این ترم رو 

به نظرت وقتی کسی زنگ میزنه همینو بهش بگم 

مثلا بگم من قصدم اینه به جای اینکه بگم قصد ازدواج ندارم؟ 

خب آخه اگه اجازه بدم کسی بیاد تمرکزم بهم میریزه میدونی خود انتخاب درست همسر سخته آدم باید حواسش باشه ...

خب گلم اولا خانوادت بسنجن اگه ادمای خوبی بودن به شما بگن لازم نیست هرکی زنگ زد ذهن شما درگیر بشه که

بعدشم خیلیا زمانی که میرفتم دانشگاه ازدواج کرده بودن وهمسراشون بیشتراز خانوادشون درکشون میکردن

یکمم تونی نیسایت بگردی میبینی مرد خوب خیلییییییییی کم پیدا میشه

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑