2777
2789
عنوان

بسته بندی نخ دریا درمنزل

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 36 پست
بیا بازاریابی شبکه ای لدورا مطمئن تره و جای پیشرفت زیاد داره، از توی خونه هم میتونی راحت انجام بدی

اونم فقط وسایل خودشو اول به شما میفروشه حالا فروختی که فروختی نفروشی میمونه رو دستت یعنی فقط از خودش رد کرد فروخته یکنوع کلاهبرداریه 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
اونم فقط وسایل خودشو اول به شما میفروشه حالا فروختی که فروختی نفروشی میمونه رو دستت یعنی فقط از خودش ...

نه خداییش من یک ساله دارم کار میکنم دیگه، اجباری در خریدش نیست بعضیها طمع میکنند زیاد میخرند، میمونه رو دستشون، به اندازه ای که احتمال میدی بفروشی میخری و میفروشی، 

فقط ماهیانه ی حداقل امتیاز داره که اون اجباره که باید خرید بزنی که اون زیاد نیست، من تا حالا چیزی رو دستم نموند، چون زیاد از حد خرید نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خداییش من یک ساله دارم کار میکنم دیگه، اجباری در خریدش نیست بعضیها طمع میکنند زیاد میخرند، میمونه ...

خدا روشکر 🙏🏼

ببخش اصلا بخودت نگیر منم دعوت کردن و کلی همه راضی بودن که البته باید بگن راًضی هستن وگرنه من و امثال من زیر مجموعشون نمیشیم 

بعدم به من می‌گفت تکمیل کن همه چی داشته باشی از ۲۰ میلیون اون یکی میگفت ۵۰ ...

شما هم خودت زرنگی مطمئن باش خودت اگه بری بازار ارزونتر جنس میخری و میفروشی 

خدا روشکر 🙏🏼 ببخش اصلا بخودت نگیر منم دعوت کردن و کلی همه راضی بودن که البته باید بگن راًضی هستن ...

چون به محصولاتش مطمئن هستم ادامه دادم،

مرسی بابت پیشنهادت، الان آزمون استخدامی قبول شدم دارم کارای اون رو انجام میدم، کارم طوریه میتونم این لدورا رو در کنارش پیش ببرم راحت تره برام😊

چون به محصولاتش مطمئن هستم ادامه دادم، مرسی بابت پیشنهادت، الان آزمون استخدامی قبول شدم دارم کارای ...

عالیه عزیزم کیف کردم🤩 موفق باشی 🙏🏼

خدا روشکر 🙏🏼 ببخش اصلا بخودت نگیر منم دعوت کردن و کلی همه راضی بودن که البته باید بگن راًضی هستن ...

چه خبره، ۲۰ تومن، ۵۰ تومن، من بیشترین خریدم خرید اولم بود که حدود ۴ تومن خرید زدم برای فروشگاه خانگی، بعد از اون خریدام در حد نیاز فروشم بود، کمتر بخری تخفیفت کمتره، ولی خیالت راحته از بابت فروش، 

منم کار تو تلگرام دیدم بسته بندی نخ خیاطی آدرس مسهد داده گفته ۴ روز فرصت برا واریز اونم پول ثبت نامش ۳۲۰ هزار تومن گفت بسته های مثلا تو یک هفته یک کارت توش ۱۰۵۰ تا نخ من روزی ۱۵۰ نخ رو باید مرتب بچینم کسی اینحا مال مسهد آدرس بدم بره نگاه کنه ببینه اصلا هست یا نه خواهش میکنم