2777
2789
عنوان

ترسناک

197 بازدید | 7 پست

#توییت

داشتم به یک نقاشی تو اتاق مادربزرگم نگاه می کردم. داخل تابلو مردی قد بلند و لاغر دیده می شد که لباس سیاه پوشیده بود.

صورتش رنگ پریده بود و کره چشماش سیاه و تو خالی بود.

از مادربزرگم پرسیدم این نقاشی از کجا آمده چرا انقدر ترسناکه، آهسته به سمت من برگشت و گفت: عزیزم، این نقاشی نیست. این فقط یک آینه است...!!!

🎃

تعلیق شدم کاربر جدید نیستم😐🔪

#فکت

#ترسناک

شكنجه سفيد یکی از وحشتناک ترین شکنجه هاست که روی روان تاثیر داره که بعد از مدتی باعث خودکشی و کور کردن خود میشه. در این اتاق تمام وسایل به رنگ سفید است.

طوری که جز رنگ سفید چشمان شخص چیز دیگری نمیبیند.

مدت زیادی نمیکشد ( حدود دو روز ) که فرد کور میشه.

چند روز بعدم شروع به خودزنی و در نهایت خودکشی میکنه..!!!

🎃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا دومی خوبه

#داستان_ترسناک

اواخر شب، معمولا چندین بار میرفتم دستشویی و هربار وقتی از گوشه ی چشمم به آینه نگاه میکردم، میتونستم خودمو ببینم که ظاهر عجیبی داره و انگار خودم نیستم؛ اونقدر میترسیدم که بدون اینکه به اینه نگاه کنم میومدم بیرون.
من هیچوقت درموردش به همسرم نگفتم چون نمیخواستم نگرانش کنم.
یه روز وقتی روی صندلی کنارم نشسته بود کم کم خوابم برد.
وقتی از خواب بیدار شدم همسرم گفت بعد از خوابیدن من، اونم خوابیده و یه دفعه که بیدار شده منو دیده که توی دسشویی با سرعت به این طرف و اون طرف میرم و بعد اومدم جلوی در و مستقیما بهش خیره شدم، بعد تو یه ثانیه وقتی برگشته، دیده که من روی کاناپه خوابم و اونی که توی دستشویی بود غیبش زده

🎃

چ زیبا بازم بگو

#قتل

قاتل زنجیره ای BTK

در بین دهه های ۱۹۷۰ تا ۱۹۹۰ خانواده ها را به قتل می رساند و وسایلی از خانه آنها به سرقت می برد. این قاتل زنجیره ای در طول این ۳۰ سال همواره با پلیس در تماس بوده و
حتی مرگ یکی از قربانیان را شخصا به پلیس اطلاع داد.
البته ۲۵ سال تمام پلیس هیچ نامه ای از وی دریافت نکرده بود و به همین دلیل تصور میشد که وی فوت کرده است.
در مارس ۲۰۰۴ BTK دوباره ظاهر شده و مسئولیت هشت قتل را بر گردن گرفت و پلیس را به دلیل
ناتوانی اش در یافتن قاتل به باد مسخره گرفت. به گفته مامور تحقیق پرونده قاتل دست و پای تمامی قربانیان خود را بسته و پس از شکنجه فراوان آنها را به بدترین شکل به قتل می رسانده است.
جالبه بدونید قاتل سریالی BTK از پوشیدن لباس قربانیان خود لذت می برد و به این ترتیب از خود سلفی می گرفت.