2777
2789
عنوان

سونوگرافی نیلو

95 بازدید | 3 پست

سلام روش نوبت دهیشون هنوز مثل قبل؟؟یعنی هم تلفنی نوبت میدن هم حضوری یادمه ۴سال پیش برای بارداری میرفتم هم میشد تلفنی از قبل نوبت گرفت هم حضوری اول صبح یه برگه بود اسم مینوشتن 

شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون

منم ۴سال پیش تلفنی نوبت گرفتم، چه جالب نمیدونستم نوبت دهی حضوری هم دارن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

لطفا اگه کسی جدیدا کوبت حضوری گرفته برای همون روز بهش وقت دادن بگه نمیدونم فردا برم بهم وقت میدن یانه راهمم دوره میخوامم سونوگرافی خانوم باشه

شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🟢 سلام عزیزم
برای نوبت گرفتن و اطلاع از هزینه‌ها، لطفا عکس واضح و کامل از نسخه‌تون به این شماره واتس‌اپ کنید و صبر کنید تا همکاران پذیرش جواب بدن.

نوبت‌دهی فقط از طریق واتس‌اپ و با هماهنگی قبلی امکانپذیره
09918283304