2777
2789
عنوان

سریال آناتومی گری

560 بازدید | 11 پست

کسی دیده ؟؟ یه سوال دارم 

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال پیش دیدمش

سکانس آخر فصل ۵ رو یادته ؟؟ که جورج اومالی تصادف کرده بود ؟

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤
سوالت چیه؟

بله تقریبا یادمه

جزییاتش نپرسی ضایع شما😀😀

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

بله تقریبا یادمه جزییاتش نپرسی ضایع شما😀😀

جورج کف دست مردیت نوشت 007 و مردیت اینجوری فهمید که اون جورج هست

007 نماد چیه ؟؟ 

البته شایدم یه موضوع بین خودشون تو فصل های قبل بوده و من یادم نیست

007 دقیق نمیدونم نماد چیه اشتباه نکنم مال فیلمای جیمز باندو ایناست

ولی از همون ابتدا جورجو مسخره میکردن بهش میگفتن۰۰۷

این تو تصادف له شده بود هیچ جوره معلوم نبود کی هست

رو دست مردیت نوشت۰۰۷ که بفهمن جورجه

وای که من سر این قسمتش چقدر گریه کردم😭😭

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

007 دقیق نمیدونم نماد چیه اشتباه نکنم مال فیلمای جیمز باندو ایناست ولی از همون ابتدا جورجو مسخره می ...

مرسی عزیزم🥺♥️

وای منم دارم گریه میکنم همش

جورج یکی از شخصیت هایی بود که خییییلیی دوسش دارم 😭😭😭😭😭😭

نه یادم نیست متاسفانه 🥺

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘