2777
2789

من فردا مصاحبه دارم خیلی استرس دارم لطفا اگه رفتین از تجربیاتتون بهم بگین احکام رو خوندم و سیاست رو کمش مونده به نظرتون واسه تدریس چی درس بدم 

از کجا فهمیدی نوبتته باید بری؟

کی دعوتت کردن؟

کدوم شهری؟

نکنه من عقب موندم؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

⭕️ در مصاحبه دانشگاه فرهنگیان چه مواردی مهم است؟!

🔻 موارد شخصی و ظاهری:

✨ آراستگی ظاهری (لباس مناسب و نظافت فردی)

✨ برخورد اوليه و آداب معاشرت

✨ نحوه ورود به مصاحبه

✨ نحوه سلام و احترام گذاشتن

✨ نحوه خداحافظی

🔻 سوالات اطلاعات فردی:

✨ دلايل انتخاب شغل معلمي

✨ تمايل به همكاري اجتماعي و تعاون

✨ علم دوستي (مطالعه كتاب و تحقيق)

✨ اوقات فراغت چکار می کنید؟

✨ کتاب ها، روزنامه‌ها و سایت‌هایی که مطالعه می کنید؟

✨ درچه فعالیت های اجتماعی / فرهنگی / مذهبی / ورزشی / سیاسی و.... شرکت داشتید؟

✨ قدرت ارتباط با بچه ها و والدين

✨ خودشناسي

✨ انعطاف پذيري و انتقاد پذيري

✨ قدرت تحليل مسائل

🔻 اطلاعات مذهبی و اجتماعی:

✨ روخواني و روان خواني قرآن مجيد

✨ اطلاعات عمومي و شناخت اجتماعي

✨ مسائل روز

✨ احکام اولیه شرعی

✨ نماز جمعه

🔻 سوالات مربوط به سیاست

✨ ولایت فقیه

✨ ریاست ۳ قوه در حال حاضر با چه کسانی است؟

✨ شورای نگهبان (مثلا نحوه انتخاب اعضای شورا یا نام بردن از رئیس آن)

✨ مجلس خبرگان (مثلا نحوه انتخاب اعضای مجلس یا نام بردن از رئیس آن)

✨ مجلس شورای اسلامی (مثلا رئیس مجلس یا نماینده شما درمجلس کیست؟)

✨ انتخابات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزادم رفته بود.میگفت وارد شدم دو نفر از داخل کنار در نشسته بودن.بعد میگفت رفتم نشستم بهم گفتن بدون اینکه پشت سرت رو نگاه کنی ماسک نفر سمت....چه رنگی بوده؟از احکام پرسیده بودن.از نماز جمعه و راهپیمایی؟گفته بودن خودت و خانوادت نماز میخونین؟از نماز جماعت رفتنش پرسیده بودن.گفته بودن اگه دروغ بگی ما میفهمیم و بعد تحقیق میکنیم میفهمیم دروغ گفتی.بیشتر سوالات شخصی پرسیده بودن.و البته قرآن رو جلوش گذاشته بودن که گفته بودن بخون،خواهرزادم با صوت خونده بود میگفت یکیشون خیلی خوشش اومده و گفته مرحبا.

راستی میری حواست باشه دستات رو ب هم نمالی و هی جابجا نشی.منظورم استرس هم داری تو ظاهرت پنهانش کن.و با اعتماد ب نفس جواب بده.

بعد هم خیلی رفته بودن رو مخش که ببینن زود عصبی میشه یا نه که خواهرزادم میگفت از درون خودمو میخوردم،ولی با آرامش و لبخند جوابشون رو دادم.

من تهرانم اس ام اس اومد رفتم تو سایت زده فردا ساعت یازده

کی اس ام اس اومد اخه؟

طبق چی اس ام اس میدن؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
وای به نظرم سخته😭😭

استرس نداشته باش.باور کن هرچی خدا برات در نظر گرفته باشه همون اتفاق می افته.پس به خدا توکل کن،تلاشت رو هم بکن انشاالله بهترینها برات رقم میخوره

وای به نظرم سخته😭😭

راستی خواهرزادم میگفت وارد شدم چند تا کتاب روبروی جایی که نشستم گذاشته بودن.میگفت وارد که شدم بعد از سلام علیک و ....وقتی که نشستم اول کتابها رو رو هم مرتب کردم و گذاشتم گوشه میز.میگفت کل حرکاتم رو زیر نظر گرفتن.