2777
2789
عنوان

کیا تازگی رفتن کربلا 😊

241 بازدید | 22 پست

سلام دوستان انشالله 9 راهی کربلا هستیم کیا رفتن از هزینه ها اطلاع دارید و اینکه الانا موکب و اینا هست خیر ببنید که جواب میدید ممنون 🙏🙏

زیر قبه از طرفم بگو اللهم عجل لولیک الفرج 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

منم لایک کنید

خدای من مهربونم من کک مکای صورتمو دوست ندارم من تحمل نگاهای بقیه رو رو این پوست ندارم لطفا خودت کمک کن بتونم کک مکامو درمان کنم خدایا میدونم توخواستی انتخاب تو بوده ولی من دوسشون ندارم درسته اینا هم نعمتای توان ولی ببخشید من این نعمت تو رو دوست ندارم خدا تو رو خدا این کک مکایی که خودت بهم دادی خودتم از صورتم بردار معجزه کن...دوست عزیز من برای صاف شدن پوستم یه صلوات برام میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند دوز واکسن زدی؟؟ من سه دوز زدم از آخریش 6ماه بیشتر میگذره دوباره باید واکسن بزنم؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

لطفا اگه برات مقدوره توی حرم برای تعجل در فرج آقا و عاقبت بخیری و موفقیت منم دعا کن 💓💓

اسمم مبینا

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕