2777
2789

دخترم حریره بادوم خورد زیر گلوش دون دون قرمز بدون برجستگی زد  حالا قطع کردم نمیدونم غذایی که جدید معرفی میکنم چی باشه هفته دوم غذای کمکی هستم

عزیز گرمیش کرده 

باید کم بدی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینا اول شروع کن 

لعاب برنج .

فرنی برنج یا حریره ارد برنج فرق ندارن 

حریره بادوم 

حریره برنج و بادوم 

نبات و قندم نزن اصلا

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اول باید از لعاب برنج شروع کنی غذا دادن تا یه هفته بعد کم کم پوره ها را بهش بده.  هر چی میدی ح ...

یخورده بیشتر توضیح میدی عزیزم لعاب برنج رو منم دخترم تازه شروع کرده به غذایه کمکی

یخورده بیشتر توضیح میدی عزیزم لعاب برنج رو منم دخترم تازه شروع کرده به غذایه کمکی

هفته اول لعاب برنج بهش میدی.

هفته دوم شیره بادوم. بادوم را سفید می‌کنی بعد اولاش یه دونه بادوم بر می‌دارید رنده میکنی داخل یه استکان بعد هم یه ذره آب جوش میریزی روش و می‌ذاری دم بکشه. بعد هم صافش کن بهش بده. 

هفته سوم سیب زمینی خوب آب پز کن بعد هم با یه ذره کره مخلوط کن بهش بده. چون سفت هست میتونی با آب اندازه ای که خوبه رقیق کنی. 

بعد دیگه کم کم میتونی ماهیچه بهش بدی. 

یه ذره ماهیچه و اگر بچه مشکلی نداشته باشه یه ذره پیاز با نمک و زردچوبه می‌ذاری بپزه. آبش را بهش میدی. 

بعد چند روز یه ذره هویج اضافه کن. دوباره بعد از چند روز یه ذره سیب زمینی. بعد سبزیجات میتونی اضافه کنی جعفری بریز 

بعد از سبزیجات میتونی حبوبات چند تا دونه بریزی 

دیگه آخر میشه سوپ کامل 

هر موادی اضافه میکنیم چهار پنج روز همون مواد را بده بهش که اگر آلرژی داشت بفهمی به خاطر چی بوده