2777
2789
عنوان

درد دل یک زن

171 بازدید | 9 پست

خیلی احساس تنهایی میکنم هیچ دوستی ندارم حتی ی خواهر دارم دوس نداره بیاد پیشم کنار مادر شوهرم دارم زندگی میکنم الان مسکن ملی ثبت نام کردیم حالا چند سال دیگه میریم توش شوهرم خیلی ب مادرش وابستس و نمیتونه ازش جدا بشه مادرش هم اذیتم میکنه بی احترامی میکنه فکر کنید تو ی خونه هستم اما اصلا باهم حرف نمیزنیم از روزی بی احترامی بهم کرد دیگه نرفتم خونش باهاش سررد شدم قبلا خیلی باهاش با محبت بودم ولی وقتی دیذم جواب خوبیهامو مثل ی کلفت داد بدم ازش میاد هر روز دلم میخواد از این خونه برم دارم واسه استخدامی خودمو اماده میکنم با ی بچه کوچیک شیر خوار خیلی سخته درس خوندن میگم اگه برم سر کار یا از این خونه میرم یا دیگه استقلال مالی دارم ازش جدا میشم خیلی سخته پیش مادرشوهری زندگی کنی ک ادم حسابت نمیکنه بگید باید چی کار کنم 

بهترین راه همون درس خوندن و جدا شدن از خونواده شوهره!

باید از همون اول شرط میزاشتی برا شوهرت که خونه جدا باید زندگی کنم

هر کی اذیتم کنه میرم تو تاپیکاش و هر کامنتی گذاشته رو لایک میکنم و هر جا پست بزاره پیداش میکنم و لایک میکنم تا اعلاناتش بسوزه! پس باهام راه بیاید!🤙🏻😂 کژدم ژپژ ژپژ کژ ژژ پا را!🔪😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا اونایی که میخواید ازدواج کنید حواستون رو جمع کنید شوهراتون وابسته خانوادش نباشه!

چقد بدم میاد از این مردا🤢!

اصلاااا نباید تو یه ساختمون باشید حتی اگه خانواده شوهرتون از خانواده پیامبرا باشه! (خانواده زن هم از این نظر نباید باهاشون زندگی کنید! فرقی ندارن هیچکدوم)

هر کی اذیتم کنه میرم تو تاپیکاش و هر کامنتی گذاشته رو لایک میکنم و هر جا پست بزاره پیداش میکنم و لایک میکنم تا اعلاناتش بسوزه! پس باهام راه بیاید!🤙🏻😂 کژدم ژپژ ژپژ کژ ژژ پا را!🔪😐
تو هم ادم حسابش نکن .

منم کاری باهاش ندارم ولی این رفتارهاشون اذیتم میکنه خواهر شوهرهامم تا وقتی برا مادر شوهرم بشور بساب کردم باهام خوب بودن اللن ک ازش فاصله گرفتم اونا هم قیافه میگیرن

تو رو خدا اونایی که میخواید ازدواج کنید حواستون رو جمع کنید شوهراتون وابسته خانوادش نباشه! چقد بدم ...

دقیقا درستع ب خدا خیلی جنگ اعصاب دارم اینا هم پر توقع انتظار ی کلفت از عروس دارن هر چی هم بهش بگن عروس اخ هم نگه تا اونوقت بگن ببع چ عروس خوبی 

منم کاری باهاش ندارم ولی این رفتارهاشون اذیتم میکنه خواهر شوهرهامم تا وقتی برا مادر شوهرم بشور بساب ...

همون اول نباید قبول میکردی تو یه خونه باشی حالا  دیگه فعلا صبوری کن تا خونه ت اماده بشه

بهترین راه همون درس خوندن و جدا شدن از خونواده شوهره! باید از همون اول شرط میزاشتی برا شوهرت که خون ...

از اولش شوهرم گفت با مادرش میخواد زندگی کنه و خونه مستقل داریم ولی حیاط مشترک منم میگفتم من ک ادم مهربونیم همه دوسم دارن نمیدونستم از معربونیم سو استفاده میکنن

دقیقا درستع ب خدا خیلی جنگ اعصاب دارم اینا هم پر توقع انتظار ی کلفت از عروس دارن هر چی هم بهش بگن عر ...

میدونمم...

من مادرشوهرم خوبه اما خواهر شوهرام دقیقا همینن...

من اصلا نمیرم خونه هیچکدومشون.. فقط خونه پدر شوهر!

اوایل عروسی زیاد میرفتیم ولی الان چندین ماهه دیگه نرفتم! هر وقت برم خواهر شوهرام همه جمع میشن میگن باید فلان کارو کنی، اینو بشوری اینو ببری اینو بیاری حالمو بهم میزنن

از اولش شوهرم گفت با مادرش میخواد زندگی کنه و خونه مستقل داریم ولی حیاط مشترک منم میگفتم من ک ادم مه ...

نه اصلا چنین چیزی درست نیست!

حتی تو یه کوچه زندگی کردن اشتباه محضه... من میترسم یه روز بیاد و برم باهاشون زندگی کنم ( از هر چی بترسی سرت میاد)!

ولی نباید قبول میکردی...