2777
2789
عنوان

وضع خیلی بد بچه برادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 88 پست
کاری ندارم ولی میدونم تو بلاخره میاریش پیش خودت حسم میگه چون دلت طاقت نداره

ازونور من و شوهرم خیلی دعوا داریم 

حتی من داشتم جدا میشدم

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
فک نمیکنم بتونم  مسئولیتش سخته منم همش با شوهرم دعوامه شوهرمم بیکار

یه استخاره بگیر گلم شاید با اومدن اون بچه برکت بیاد تو زندگیتون شوهرت کار پیدا کنه خدا اینکارو بی جواب نمیذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه استخاره بگیر گلم شاید با اومدن اون بچه برکت بیاد تو زندگیتون شوهرت کار پیدا کنه خدا اینکارو بی جو ...

با این حرف کاملا موافقم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
سر چی دعوا دارین؟

هرچیزی

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
هرچیزی

تو داری امتحان میشی شک ندارم چسبیدن این بچه به شما یه حکمتی داره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
یه استخاره بگیر گلم شاید با اومدن اون بچه برکت بیاد تو زندگیتون شوهرت کار پیدا کنه خدا اینکارو بی جو ...

میدونی توی اقوام ما یه خانوم فوت شد ۳ قلو داشت 

۳ قلو دختر ۲ و نیم ساله

الان شوهرش زن گرفته بچها ۵ سالشونه

بچها همش پیش مادربزرگه بودن

ولی باباعه خیلی هواداری میکرد

تو داری امتحان میشی شک ندارم چسبیدن این بچه به شما یه حکمتی داره 

خواهر شوهرم میگه وقتی تو میری همش میاد پیش من

یا مادر شوهرم مریض بشه انقد گریه میکنه

خواهر شوهرم میگه وقتی تو میری همش میاد پیش من یا مادر شوهرم مریض بشه انقد گریه میکنه

اون طفل معصوم دنبال مادر میگرده بین همه این زنا😔

میدونی توی اقوام ما یه خانوم فوت شد ۳ قلو داشت  ۳ قلو دختر ۲ و نیم ساله الان شوهرش زن گرفته ب ...

اون پدر مسئولیت پذیری بوده برادرشوهر شما قضیه اش خیلی فرق داره اینجوری که با دخترش رفتار میکنه فردا دخترش خیلی آسیب پذیر میشه عقده ای میشه طرف هر محبتی جذب میشه خیلی خطرناکه آینده اش

خواهر شوهرم میگه وقتی تو میری همش میاد پیش من یا مادر شوهرم مریض بشه انقد گریه میکنه

ای ما در کاش همسایه من بود من میدونم بی مادری یعنی چ منم برادرم س سالش بود مادرم فوت شد