2777
2789
عنوان

وضع خیلی بد بچه برادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 88 پست
من ۲ تا برادر شوهر دیگم دارم

امان از بی وفایی برادر به برادر این دنیا خیلی بی رحمه عزیزم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اگه توانشو  داری پیش خودت نگهش دار گناه داره شاید آزمایش  خدا باشع  فقد یه لحظه خودتو ...

میزارم ینی همش تو خودمم 

خیلی حال روحیم بده

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره اسی  هراز گاهی ببرش پارک بازی کنه بخدا خیلی ثوابه دلم کباب شد براش.. یاد یتیمی های ...

سخته واقعا 

بعضی وقتا از کوره درمیرم

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
چرت میگه.اگه وفا دار بود اون زن بدبخت حرص نمبداد.نمیخاد خودش زیر بار زن و زندگی ببره

معلومه چرت میگه الان پا رفیق بازیه همش

سخته واقعا  بعضی وقتا از کوره درمیرم

کاری ندارم ولی میدونم تو بلاخره میاریش پیش خودت حسم میگه چون دلت طاقت نداره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
همش دنبال توجه الان اروم چسبیده تو بغلم

اره یاد مهران غفوریان افتادم رفت بهزیستی یه دختر گفت منو بغلم کن عمو ..بچه ها گفتن عمو اون کوره نمیتونه جایی رو ببینه😣😣😣

❤❤خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه❤❤
اگه بخوای بیاریش پیش خودت شوهرت و خانواده اش مخالف نیستن؟

فک نمیکنم بتونم 

مسئولیتش سخته

منم همش با شوهرم دعوامه

شوهرمم بیکار

یه نفر رو میشناسم همین کار رو کرد با این تفاوت که بچه جاریش پدرش هم مرده بود بچه رو آورد و بزرگش کرد بعد از بگم شاید 25 سال بعد یه شب خواب میبینه که مُرده و میبرنش اون دنیا بعد یه نفر میاد میگه نه برش گردونین این بخاطر فلانی (اسم اون بچه) باید برگردده به دنیا این حالا وقتش نشده برگردونیدش

هیچی دیگه همیشه میگه من عمرم رو بخاطر اون بچه از اول بهم دادن