2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

193 بازدید | 5 پست

زگیل تناسلی راه درمانی هم داره؟منظورم درمان خانگی هست.حتما باید پیش دکتر بریم؟لطفا اگه کسی راه حلی میدونه بگه

‌                                                                                         

نه عزیزم برای زگیل تناسلی دنبال درمان خونگی نباش تا زوده برو دکتر الان با کرایو و پلاسما درمان میکنن یکی از دوستام دکترش ندا مقتدری هست تخصص خیلیی خوبی تو این زمینه داره یک سال و خورده ای نزدیک 2 سال تحت نظر بود درمان شد کلا تحت درمان باشید تا 90 درصد احتمال از بین رفتن داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم برای زگیل تناسلی دنبال درمان خونگی نباش تا زوده برو دکتر الان با کرایو و پلاسما درم ...

ممنون.سر در گم بودم آخه از من خیلی بد جاست روم نمیشه برم دکتر

‌                                                                                         

عزیزم برو پیش خانم دکتر مریم حاتمی

کارشون تو تشخیص و درمان بیماری زگیل تناسلی عالیه تو تهران هم بین همه همکاراشون حرف اولو میزنن

من ادرس سایتشون رو دارم میدم بهت برو سر بزن

آدرس سایت: https://drmaryamhatami.com/

نوبت دهی: 09123050624