سلام خانم های محترم دوستم نذر سوره انعام داره تا اربعین اگه کسی می تونه کمکشون کنه و بخونه بهم بگه تا بهشون اطلاع بدم .
پیشاپیش ازتون قبول باشه وحاجت روا باشید🙏
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
من یه دونه میخونم ولی التماس دارم دعام کنید مشکل برادرم رفع بشه از خدا بخوایید مشکلمون حل بشه ...
خیلی ممنونم عزیز دلم خیلی لطف کردین .الهی ب حق این ماه ب حق لطف خداوندی خداوند گره گشایی کنند براتون الهی خیر دنیا و آخرت نصیب شما و عزیزانتون بشه ی دنیا ممنونم🙏
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تا اربعین دوتا میخونم لطفا برای بچم دعا کنید ممنونم
ب روی دیده الهی شما و عزیزانتون سلامت و سعادتمند باشین خیلی ممنونم 🙏
سلام عزیزم چند بار تو تاپیک در مورد بچه های مریم خدا بیامرز سوال پرسیدم جواب ندادی ما هم دل داریم و احساس تو فکر بچه هاشم دخترش هستی پسرش اریا اگه میدونی به منم بگو انشاالله به حق امام حسین هرجاهستن باشما عاقبت به خیر بشین 🤲🙏
سلام با افتخار کورد هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.