2777
2789
عنوان

درد و دل های یه مادر😥

261 بازدید | 23 پست

دخترم ۱۰ماهشه خیلیییی ریزه ناشکری نمیکنم ازخدامیخوام تنش سلامت باشه اما وقتی دیگران میگن فکرم درگیرمیشه

بچه بزرگترمم لاغره غذانمیخوره 

فکرمیکنم من مادرخوبی نیستم واسشون بحث چاقی لاغری نیستا چمیدونم حس میکنم کافی نیستم😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه چاق شدن و جون گرفتن بچه هات هزار و یک راه هست سرچ کنی میاد ولی بنظره من بیشتر روی عزت نفست کار کن قرار نیس به دیگرون حساب پس بدی حتی توی ذهنت

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
شرایط رفتن پیش مشاوریا دکترهم ندارم ولی اگه میشدخوب بود😥

پسر منم اشتهای خوبی نداشت اما آزمایشهاش سالم بود خدا رو شکر 

صد مدل شربتی که دکتر داد رو امتحان کردیم وبی نتیجه بود

ولی این آخری معجزه کرد قیمتشم کمتر از قبلیا بود

بچه ی بزرگت چند ساله است؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

حق داری بچه ک لاغر میشه اعصاب ادم خورد میشه ولی ببین هرچقدر بیخیال ترباشی همه چی وفق مرادت میشه زورشون نکن بمون هروقت گشنشون شد بهشون غذای مقوی بده و اگ اشتها ندارن مولتی ویتامین از داروخونه بگیر بگو برا  افزایش اشتها

تیکر دو سالگی دخترم لطفابرای سلامتیش ی صلوات بفرسین 😍😘
تو ک بچه دومته باید عادی باشه برات منم شرایطم مثل شماست با این تفاوت ک دیگه میدونم دست من نیست و ژن ...

عزیزم واقعا شرایط سختیه اخه بچم ریفلاکس و الرری داره وایستاده بهش شیرمیدم خودم استخونام زده بیرون بی رمقم خستم

مسئله خودمم چیکارکنم بنظرت راهنماییم کنید

خودت از چه نظر؟؟؟ از اینکه نظر دیگرون روت تاثیر میزاره یا اینکه مادر خوبی نیستی؟؟؟

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

عزیزم من کامل شما رو درک میکنم ولی دلیلی ندارد که خودتو مقصر بدونی دنبال علت باش و اگر بچه از همه لحاظ سالمه اصلا نگران نباش دختر من یازده ماهشه و هشت کیلوئه خیلی دکتر بردم و انواع تقویتی هارو براش امتحان کردم اما اثری نداشته خداروشکر از همه لحاظ سالمه و مشکلی ندارم میتونم بپرسم قد و وزنش چقدره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
اسمه شربت چی بود؟ شش ساله

پسر من پنج ساله است

عکسش رو برات میفرستم اما اول آزمایش بده مطمئن بشی مشکلی نداره بعد داروی تقویتی بده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه خواهر خیلی غذا میخوره دارو و ویتامینه هم میخوره ولی همیشه چوب خشکه به ژن پدریش رفته 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه