2777
2789
عنوان

جاری👻😁

474 بازدید | 25 پست

جاریم بارداره بچه کوچیک هم داره

ازم خیلی توقع داره برم براش کار کنم منم چون بارداره و بچه کوچیک داره حرفی ندارم بعضی موقع ها میرم کمکش با مادرشوهر تو یه ساختمون میشینن منم قراره بعد عروسیم برم تو همون ساختمون

ولی اونروز بهم گفت این بچم به دنیا امد تو هر وقت اومدی خونه مامان باید اینارو نگه داری تا من کارامو بکنم

منم رفتنمو به خونه مادرشوهرم کم کردم کار نخواسته باشه ازم 

چیکار کنم پرو شده خیلی

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اولش اشتباه کردی دیگه کم کم خودتو بکش کنار که لطف مکرر میشه حق مسلم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

واقعا همچین حرفی زد؟

زیادی صمیمی نباش مگه بخاطر شما هی زرت و زرت باردار میشه؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بعد تو هم باردار شدی ازش کمک بخواه، 

گرچه خرشون که از پل بگذره همچی رو فراموش میکنن

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
مگه برا تو بچه آورده از اول هم نباید کمک میکردی خیلی پررو شده 

واقعا جدیدا خیلی پرو شده

به شوهرمم یه بار گفتم گوشزد کنه بهش 

شوهرم میگه به من ربطی نداره وقتی پیام یا زنگ میزنه بری کمکش خودت بگو که نمیخوای بری 

چجوری بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸
اون چند سالشه ؟ تو چند سالته؟

اون همسن شوهرمه ۲۴

من ۱۸

1
5
10
15
20
25
30
35
40