2777
2789

وحشتناک حالش بده در حدی که با هیچ کسی اصلا حرفم نمیزنه داغون حال بد به مامانش گفته که این شوهر خواهرش میخواسته بهش تعرض کنه مادره رفته به دوماد گفته اونم برگشته گفته من کاری نکردم اون به من چشم داره جلو من لباس تنگ و کوتاه میپوشه حالا از اون موقع خواهره با این سر سنگین شده میگه بعد باهام حرف میزنه بهم محل نمیزاره میترسه که داماد به دروغ به خواهرش چیزی گفته باشه حالا میخواد بدونه که اگه از طریق پیام ها از شوهر خواهر شکایت بکنه به جایی میرسه بدون اینکه همون موقع شوهر خواهره بفهمه یا بدتر میشه  کلا طفلک حالش خیلی بده خیلی دلم میخواد یکجوری کمکش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرینت خط شوهر خواهرشو بگیره بگه من نظر دارم ک ازخطتو ب من اس  اومده؟خودشم میتونه با گوشیش پرینت بگیره فقط اون کد ک بخط شوهرخواهرش میاد رو باید وارد کنه

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
چجوری بگیره خط که به اسم خوده شوهر خواهرست فکر نکنم بتونه  

ببین هرکسی میتونه با گوشی پرینت بگیره .همراه من برای همراه اول و ایرانسل من برای ایرانسل هرکدوم ک خطه اس رو نصب کنه شماره ی شوهرخواهرشو وارد کنه بعد ی کد میاد برای خط.اون کدرو وارد کنه .بعد بره تو گزینه ی خدمات  ریزمکالمات رو بزنه  هرتاریخی ک بخواد میده حتی انتخاب کنه زنگ یا اس یا هردو چندساعته میاد ب جیمیلش .اگ نتونست بره مخابرات با صاحب خط و کارت ملی پرینت بگیره اگ دامادنیاد یعنی دروغ گفته😀

ببین هرکسی میتونه با گوشی پرینت بگیره .همراه من برای همراه اول و ایرانسل من برای ایرانسل هرکدوم ک خط ...

مبخواد جوری که داماد نفهمه پیرینت بگیره چون اگه بفهمه ۹۰ درصد شر میشه میخواد اگرم شری شد الان نشه 

امکان نداره پیامش براش نره ؟

ن اصلا چون ی کد میاد بعدم چندساعت بعدش ک ایمیل میاد همزمان اس ب اون خط هم میاد ک ریزمکالمات شما ب ایمیلتان ارسال شد .