2777
2789

فیزیوتراپی خوب بری خیلی خیلی کمک میکنه وای معجزت میستا باید ورزشاش و انجام بدی و یسری چیزارو رعایت کنی

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فیزیوتراپی خوب بری خیلی خیلی کمک میکنه وای معجزت میستا باید ورزشاش و انجام بدی و یسری چیزارو رعایت ک ...

گردن 6ماه درد می‌کنه 26سالم هس نمیدونین دلیلش از چیه

گردن 6ماه درد می‌کنه 26سالم هس نمیدونین دلیلش از چیه

فقط درده یا یه حالت سوزش داره توی کنف ؟

دستت خواب نمیره ؟

من انقدر مشکلات گردن گذزوندم بیچاره شدم 🤦🏼‍♀️

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
فقط درده یا یه حالت سوزش داره توی کنف ؟ دستت خواب نمیره ؟ من انقدر مشکلات گردن گذزوندم بیچاره شدم ...

شانها درد میگیره با یزره کار کردن دستامو بیست سانینه نمتونم بالا نگه دارن

شانها درد میگیره با یزره کار کردن دستامو بیست سانینه نمتونم بالا نگه دارن

کن دکتر نیستما اما با توجه به تجربه چیزی که فکر میکنم و‌میگم

دیدی انحنا کمر چه شکلیه ؟ گردنم دقیقا اون انحنا رو باید داشته باشه اما به مرور زمان ممکنه یسری کار ها باعث شه اون انحنا از بین بره و صاف شه که باعث درد توی گردن و سرشونت و گاها کتف میشه

برای من که حتی برعکس شده بود

با فیزیوتراپی تا حد زیادی اکی میشه امااااا باید رعایت کنی و ورزاششو انجام بدی مداوم و اینکه فیزیوتراپ خیلییی مهمه خوب باشه