2777
2789
عنوان

پیرو:داستان واقعی زندگیم🌴

361 بازدید | 8 پست

خانما میشه تایپیک قبلمو گذارش بزنید داستان واقعی زندگیمه نمیخوام بمونه،اگ دوست داشتین بخونین بعد گذارش بزنین بترکه ممنونم

اللهم صل علی محمد وال محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندمش واقعا متاسفم عزیزم

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 
سلام عزیزم میشه بگین چرا یوسف نیومد خواستگاری یعنی تصمیم خودش بود با یکی دیگه ازدواج کرد یادگاری بود ...

من کامل قصشو نگفتم خیلی اتفاقا افتاد مال 13سال پیشه اولاش چندبار مامانش (عمه ام)رو فرستاد و مامانم نه گفته ،گفته من بت دختر نمیدم

اینا رو نمیدونستم بعد گذشت چندسال مامانم گفت

اللهم صل علی محمد وال محمد