2777
2789

از مجردی لذت میبرید ؟از متاهلی چطور؟

تعداد رای : 42
نظرسنجی
مجردم و راضیم
15
35%
مجردم و ناراضی از مجردی
7
16%
متاهلم و راضی
12
28%
متاهلم و ناراضی از متاهلی
8
19%
کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوش رو دوست دارم .

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

مجردم و از درآمد بالا لذت میبرم 💅🏻♥️

هر روز خرید و هم میرم 

خدا رو شکر 

خدای خوبم ممنونم بابت نعمت و کارم🙏🙏🙏🙏🙏

از مجردی خیلی خیلی راضیم 

و حالا حالا ها ازدواج نمیکنم 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

مجردم 

گاهی راضیم وقتی خیانت هارو میبینم و عدم مسئولیت پذیری اقایون رو 

گاهی ناراضیم مخصوصا وقتی اینستاگرام رو باز میکنم 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
متاهلی تا قبل بچه خیلی خوبه خیییییییلی بعد بچه یه خورده سرد میشه

حالا به نظرتون می ارزه ادم بچه دار بشه یعنی اگه همه اینا رو میدوستین فارغ از وابستگی و عشقی که به بچه هاتون دارین بازم بچه دار میشدین؟

مجردم و از درآمد بالا لذت میبرم 💅🏻♥️ هر روز خرید و هم میرم  خدا رو شکر  خدای خوبم ممن ...

چند وقت کار ناخن انجام میدی عزیزم اگه مشکلی نداری میشه درآمد حدودیت رو بگی

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫