2777
2789
عنوان

مجازی و دوست و درس

133 بازدید | 7 پست

بنده کنکوریم...و تا اینجا درسارو خوب خوندم ولی این دو ماه یه جورایی گشادی کردم فقط واس خاطر یا سایت و دوستا و مجازی...

الانم این اواخر یه دعوا پیش اومده و با این اوضاع واقعا حالم خرابه...

میخوام بزارمش کنار و میدونم میزارم...ولی یه جورایی لفتش میدم انگار تا چیزی اتفاق نیفته که قابل جبران نباشه چشمم نمیترسه

به خصوص این دعوا که پیش اومد با اینکه مقصر منم نبودم ولی یکی از دوستام که صمیمی هستیم طرفمو گرفت

و حالا یه جورایی انگار یه حس مسئولیتی دارم چون که به خاطر من با اونیکی دوستش بهم زد(پشتم بد گفته بود اونیکی)

حالا انگار من جای خالیشو جبران باید بکنم..البته این حس منه

یه جورایی سردرگمم

میخواستم کلا گوشی رو بدم به یکی تا اوضاعم اروم بشه و طبق روال بیفته ولی واس خاطر وابستگی و اون فرد یه جورایی تکلیفمو نمیدونم..

...

مگه کنکورتون کی هست ؟

زمان ما اول تابستون دیگه کنکور میدادن خب

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال بعد تیر ماه..بنده از الان میخونم

آها فکر کردم میگی دو ماه دیگه کنکور داری 

تعجب کردم

درستشم همینه که از الان بخونی دیگه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گلم رک بگم بهت تا وقتی درگیر مجازی و دوستای مجازی باشی نمیتونی بخونی خودتو بکشیم نمیتونی رو درست تمرکز کنی نمونش دوست من مثل خر درس میخواند همراهش مجازیم بود فقط روزی نیم ساعت

با اینکه خیلی میخوند ولی نیاورد چیزی که میخواست

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...  
گلم رک بگم بهت تا وقتی درگیر مجازی و دوستای مجازی باشی نمیتونی بخونی خودتو بکشیم نمیتونی رو درست تمر ...

میدونم که میزارمش کنار ولی میدونم یه اتفاق بدی میفته تا عبرت بشه..و اینو نمیخوام

و راه حل میخوام:)

حالاشم میتونم فاصله بگیرم..ولی این دعوا تازه اتفاق افتاده و یه جورایی نمیدونم چرا احساس مسئولیت دارم بابت اون فرد..

اخه توی رابطه بودن..به خاطر اینکه پشت من بدگویی کرد رابطشو باهاش بهم زد..

...

میدونم که میزارمش کنار ولی میدونم یه اتفاق بدی میفته تا عبرت بشه..و اینو نمیخوام و راه حل میخوام:) ...

چه اتفاق بدی مثلا

احساس مسئولیت نکن تموم شد رفت اگرم نمیتونی برو پیش اون فرد منطقی باهاش حرف بزن این یه خلع هست تو ذهنت و تا حل نشه هرچقدم درس بخونی انگار فقط به معنای نگاه کردی ولی منظورتو از اتفاق بد نمیفهمم

من یک دختر موفقم یک دختری که بخودش افتخار می‌کنه چون مستقله و بخودش تکیه کرده بچگی سختی داشتم و زود بزرگ شدم از یه طرف بده این مستقلی... از طرفم خوب چون باعث شده به عقاید و افکار ارزشمندی دست پیدا کنم و خودم اولویت زندگیم باشم...خانوما لطف کنین به عقاید هم توهین نکنین شما خودتونم بکشین نمیتونین عقاید چندین ساله یه نفرو عوض کنین پس سرتون تو زندگی خودتون باشه  ...تاپیک ترسناک تکم کنین...