2777
2789

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂بزارین خودمم بگم...

یه سری ۱۴ ساله بودم...بعد آهنگ سم تتلو بیرون اومده بود...بزنم ... در بیاد! بعد منم حالیم نمیشد معنیشو که...

خلاصه تو ماشین بلند بلند میخوندم....بابام که نگم براتون...مامانم بهم گفت لطفا خفه شو😂🖤

آبی به رنگ احساس من💙

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!
😂😂بزارین خودمم بگم... یه سری ۱۴ ساله بودم...بعد آهنگ سم تتلو بیرون اومده بود...بزنم ... در بیاد! ...

😂

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من به این جوک خیلی میخندم

یه روزامتحان فیزیک بوده استادامتحانوشفاهی میگیره همه دانشجوهامیرن تومیاان میافتن سوال این بود که یک قطارباسرعت ثابت درحال حرکته شماگرمتون میشه چکارمیکنید طبیعتاهمه میگن پنجره روبازمیکنیم دراین مکقع سوالاپرسیده میشه شماپنجره روبازکردین چه تغییری درسرعت قطارایجادشد؟مقاومت هواچه تغییری کردوکلی سوالای دیگه یکی ازدانشجوهامیره تو استادمیگه توقطاری گرمت شدچکارمیکنی؟میگه کتمودرمیارم میگه نه خیلی گرمه میگه ژاکتمودرمیارم میگه نه ببین خیلی خیلی گرمه دانشجومیگه پیراهنمودرمیارم استادمیگه ببین انقدرقطارشلوغه که نمیتونی لباستودربیاری چکارمیکنی دانشجومیگه توببین استاداین پنجمین باره که امتحان فیزیک میدم هربارمیافتم من اگه ازگرمابپزمم اونپنجره لعنتی رولازنمیکنم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
دقیقاااااا😂😂😂🖤 پس همه همینطورین...

بلی بلی

با مامانم رفتیم یه جا عروسی ...بعد طبق قوانین سازمان در سازی جهانی در رو وقتی از بیرون باز میکنی به طرف داخل باز میشه نه بیرون 

اینا درشون رو به بیرون باز میشد ما اومدیم با مادرم بریم تو مجلس اول مامانم ۵تا پله رو رد کرد ...هرچی در رو به طرف داخل فشار داد باز نشد گفت فک کنم برعکسه هی میومد عقب که در واشه منم میگفتم نیا عقب من میافتم الان دیگه دیدم از رو پله بین زمین  و هوا معلقم  گفتم چرا من بیافتم ننم نیافته گرفتم از چادرش کشیدم که نیافتم. 

یه سبزه اندازه یه سینی بزرگ پایین پله بود    افتادم با نشیمنگاه وسطش ننمم افتاد رو پای من ......

خلاصه فردا شب سر تخت دوماد سبزی زیبای منور شده با نشیمنگاه اینجانب رو گذاشته بودن یکم صاف و صوفش کرده بودن ولی خیلی پخش و پلا بود 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed