2821
2789
عنوان

شوهرم داره ابرومو ميبره

296 بازدید | 22 پست

شوهرم خيليي اعتماد به نفسش پايينه ، توو حرفاش هي سعي ميكنه با دروغ و ادا و اينا خودشو با اعتماد به نفس نشون بده ولي از افراطش توي تعريف كردن از خودش ميفهمم كه اعتماد به نفسش زير صفره ، نميدونم چيكار كنم اصن

وقتي ازش تعريف ميكنم سعي ميكنم بهش اعتماد به نفس بدم يهو ميبينم اعتماد به نفسش اوج ميگيره بعد رو من عيب ميزاره ، بعد پشيمون ميشم ازينكه بهش اعتماد به نفس دادم

از طرفيم وقتي كاريش ندارم خيلي رفتاراي عجيب ميكنه ، مثن اگه توو يه بازي برنده بشه بلند ميشه اينقد بپر بپر ميكنه اينقد كوري ميخونه اينقد طرف مقابلو خورد ميكنه كه همه زده ميشن يا اينكه سربازه ولي اينقد از خودش چاخان ميگه و خودشو از سرهنگ بالاتر ميدونه ، نميدونم چيكار كنم باهاش 🤦🏻‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😐

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
بنظرم اعتماد ب نفسش زیادی بالاست یکمم جوگیره

اخه اگه جوگير بازي در بياره هي تعريف كنه بعد من قاطي كنم و يه چي بگم ، تا ساعت ها هي ميگه من خيلي كمم من هيچي نيستم خودم ميدونم و غيره ، واسه همين ميدونم تعريفاي بيش از حدش از بي اعتماد به نفسيشه

کلن سربازا همینجورین تا چند سال بعد سربازیشم همینجوریه😐🙂🤣

اميدوارم محدود به همين بازه زماني اي كه ميگي باشه ، ميترسم تا پيريمون همين شكلي بمونه🤦🏻‍♀️اخه بقيه دوستاش كه سربازن اين شكلي نيستن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز